Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Serblin & Son στην ελληνική αγορά.



Τα προϊόντα της Serblin & Son στην ελληνική αγορά.
2020/10/08, [δ.τ.]

H Serblin & Son είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία, την οποία, πιθανώς, ακούτε για πρώτη φορά, ωστόσο, φαίνεται ότι αξίζει και με το παραπάνω την προσοχή μας. Οι συσκευές της είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από την Nexus Acoustics.
Η Serblin & Son είναι η μετεξέλιξη της Fase Evoluzione Audio (ή, απλώς, Fase) ενός κατασκευαστή από την Ιταλία, ο οποίος μπήκε στην αγορά το 1991, με ιδρυτή τον Fabio Serblin. Η εταιρία αποσύρθηκε διακριτικά από το προσκήνιο κάποια στιγμή γύρω στο 2000, αλλά επέστρεψε προσφάτως με την επωνυμία Serblin & Son.
Ο κατάλογος των προϊόντων της δεν είναι μεγάλος και δίνει έμφαση στους ενισχυτές, με τις σχεδιάσεις του Serblin να περιλαμβάνουν και ψηφιακό μέρος. Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμοι δύο ολοκληρωμένοι ενισχυτές (ο Frankie και ένας θηριώδης ολοκληρωμένος/DAC με 250/500W 8/4Ω ανά κανάλι, ονόματι Raptor1000), ένας προενισχυτής και ένας τελικός, (Frankie Pre/Power) ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ο Frankie Pre Hybrid, υποθέτουμε με ψηφιακές εισόδους.
Το όνομα “Frankie” έχει την δική του ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι φόρος τιμής προς τον θείο του Fabio, Franco Serblin, ο οποίος υπήρξε επί χρόνια σημαντικό στέλεχος της Sonus Faber και τον έβαλε στον χώρο, αναθέτοντάς του να σχεδιάσει τον ολοκληρωμένο της εταιρίας, Quid, (αν δείτε φωτογραφίες του Quid από το 1991, υπάρχει μια σαφής σχεδιαστική συνέχεια με τον Frankie).
Ίσως η πλέον ενδιαφέρουσα συσκευή της εταιρίας αυτή την στιγμή να είναι ο Frankie Plus, ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με στάδιο εξόδου σε τάξη D και κυκλώματα που προέρχονται από την Fase. Αποδίδει 2x75W, διαθέτει προενισχυτή phono MM/MC και ένα πολύ προσεγμένο κύκλωμα ρύθμισης της στάθμης (Golden Stairway, με ηλεκτρονόμους), ενώ ενσωματώνει και έναν πλήρη DAC, με δυνατότητες streaming μέσω WiFi, USB και Ethernet.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Serblin & Son μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο της στην ελληνική αγορά, Nexus Acoustics.

info: Nexus Acoustics, τηλ.: 210-983.0207, http://www.nexusacoustics.com/, https://www.serblinandson.com/