Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


PM7000N: H Marantz ανακοίνωσε νέο κορυφαίο ολοκληρωμένο ενισχυτή.

PM7000N: H Marantz ανακοίνωσε νέο κορυφαίο ολοκληρωμένο ενισχυτή.
2019/09/26, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε πρόσφατα τον πρώτο του μεγάλο ολοκληρωμένο ενισχυτή ο οποίος υποστηρίζει streaming υψηλής ανάλυσης. Ο PM7000N βασίζεται στην τεχνολογία HEOS και επιτρέπει streaming μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας διαδικτυακών υπηρεσιών αλλά και από τοπικούς πόρους, ακολουθώντας την συνήθη προσέγγιση της Marantz σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής. Το τελευταίο, μεταφράζεται στην χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, κυκλώματα με τοπολογία ανάδρασης ρεύματος (που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρία), τα γνωστά αρθρώματα HDAM στην έκδοση SA3, και ένα τροφοδοτικό με μεγάλες δυνατότητες παροχής υψηλών ρευμάτων κορυφής. Το στάδιο ισχύος αποδίδει 2x60/80W σε φορτία 8/4Ω και ο προενισχυτής χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του ενεργού ρυθμιστικού στάθμης της Marantz.
Ο PM7000N βασίζεται στην τεχνολογία HEOS ώστε να μπορεί να υποστηρίξει συστήματα multiroom με συμβατές συσκευές και μπορεί να πραγματοποιήσει streaming μέσω υπηρεσιών όπως οι Amazon Music (HD), Spotify Free/Premium, Tidal, Deezer, TuneIn, καθώς επίσης και μέσω Spotify Connect. Μέσω τοπικών πόρων μπορεί να υποστηρίξει αναπαραγωγή αρχείων FLAC μέχρι 24/192 και DSD 5.6ΜHz, καθώς επίσης και όλα τα άλλα δημοφιλή φορμά. Ο χρήστης μπορεί, ακόμη, να χρησιμοποιήσει πηγές που συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth και AirPlay2.
Στις ό,τι αφορά τις συμβατικές δυνατότητες σύνδεσης, ο ενισχυτής προσφέρει τέσσερις αναλογικές εισόδους και μια αναλογική έξοδο, τρεις ψηφιακές εισόδους (μία ομοαξονική και δύο οπτικές) καθώς επίσης και θύρα USB (USB-A). Διαθέτει ακόμη έξοδο για υπογούφερ, με ρυθμιζόμενη συχνότητα αποκοπής καθώς επίσης και είσοδο phono με διακριτό στάδιο εισόδου, βασισμένο σε ημιαγωγούς FET.

info: ETYT, τηλ.: 210-6206.288, http://www.etyt.gr/, http://www.marantz.com/