Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: 31/08/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...

SITE MAP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 
BD-P2500: BD player στο Profile 2.0 από την Samsung, Νέος ραδιοενισχυτής από την Harman KardonΣυνέντευξη τύπου: H Philips στην IFA, Model C από την Steinway/Lyngdorf, Νέο “ελαφρύ” UD-10.1 από την Trends Audio, RHT-G500: Home Theater in a Stand από την Sony47 Laboratory Koma/Tsurube, Για τους κυνηγούς των μικρών ηχείων..., Λαμπάτα USB DACs από την Wavelength..., Ανακοινώθηκε επισήμως η έκθεση ISS-AVL Digital PROdartZeel CTH-8550: Έρχεται το Φθινόπωρο, Η σειρά Palladium της Klipsch επεκτείνεται, Το Porto της Audio Pro απέκτησε μια ακόμη έκδοση..., Tρία νέα camcorders στην σειρά HD Everio από την JVCΈφθασε το Xandra MP από την Holfi, Σειρά 100 από την April Music, STR-DG820: Νέος ολοκληρωμένος AV από την Sony, JBL Spyro: Βάλτε ένα λουλούδι στο γραφείο σας! TD 550: το μεγάλο πλατό της Thorens, Ενισχυτές Susano από την Pioneer, To MultEQ της Audyssey σε balanced έκδοση, SE2 Labs ITC One για όσους τα θέλουν όλα “πακέτο”H Rogue Audio στην Ελληνική αγορά, Τα πλατό της Acoustic Solid από την Trulife Audio, H Martin Logan γιορτάζει την 25ετία της με το CLX, orbitsound T6: H τεχνολογία airSOUND είναι εδώ...Classe SSP-800: Οι πρώτες πληροφορίες..., Icon W: Νέα σειρά ηχείων home cinema από την Klipsch, Η Tannoy στον χορό του iPod με το i30..., Everio GZ-MS100: Έφθασε και στην Ευρωπαική αγοράDVW Art.Engine:  Για συλλέκτες μόνο..., Linn Sneaky DS: Οι Σκωτσέζοι γλυκάθηκαν..., Τα προϊόντα της Walker Audio στην ελληνική αγορά, Έφθασε στην Ελληνική αγορά το dCS PucciniΟι ενισχυτές της Spectron στην Ελληνική αγορά, Το A.C.A γιόρτασε τα 10 χρόνια του..., Έφθασε ο νέος προενισχυτής της Pass Labs, Bravia W4000: “Παίζει” και σβηστή!Linn Klinik στην Αθήνα, Salagar: Ηχεία εμπνευσμένα από μουσικά όργανα..., Pro-Ject Debut III/Phono USB, Νέα Blu-ray players στην σειρά Elite της PioneerΝο.502: Ο νέος μεγάλος επεξεργαστής της Mark Levinson, Acoustic System Resonators..., HDX: Ο Μusic Server της Naim Audio
AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ, AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2007 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2006 (DOWNLOADABLE PDF),  AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2005 (DOWNLOADABLE PDF),  AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2004 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2003 (DOWNLOADABLE PDF),  Fast News...


BD-P2500: BD player στο Profile 2.0 από την Samsung
Παρουσιάστηκε επισήμως στο κοινό κατά την IFA 2008 και πρόκειται για ένα ένα player με αυξημένες δυνατότητες το οποίο, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, θα παραμείνει σε λογικά επίπεδα από πλευράς τιμής.  (31/08/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέος ραδιοενισχυτής από την Harman Kardon
Ο AVR-354 είναι ο κορυφαίος ολοκληρωμένος AV της νέας σειράς που πριν από το καλοκαίρι παρουσίασε η Harman Kardon με στόχο όσους θέλουν να στήσουν ένα σύστημα home theater με δυνατότητες HD. (29/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Συνέντευξη τύπου: H Philips στην IFA
Σε μια χρονιά κατά την οποία πολλοί κατασκευαστές φάνηκε να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, σε ότι αφορά την παρουσία τους στην IFA, η Philips είχε να επιδείξει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως φάνηκε στην συνέντευξη τύπου που παραδοσιακά διοργανώνεται λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης και την οποία παρακολουθήσαμε. (28/08/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Model C από την Steinway/Lyngdorf
Πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά ο δαιμόνιος Peter Lyngdorf έχει δημιουργήσει από το 2005 μια συνεργασία με τον γνωστό κατασκευαστή πιάνων Steiway μέσω της οποίας παρουσιάστηκε ένα κορυφαίο concept σύστημα γνωστό ως “Model D”. Πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε το επόμενο βήμα, το οποίο ονομάζεται “Model C”. (05/08/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέο “ελαφρύ” UD-10.1 από την Trends Audio
Σωστά το σκέπτεστε: Πόσο απλούστερο μπορεί να γίνει το επιτυχημένο USB DAC της Trends; Η εταιρία, πάντως, αποφάσισε να βγάλει τις εξόδους BNC και AES/EBU και να προσφέρει μια ακόμη μικρότερη και φθηνότερη έκδοση. (05/08/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

RHT-G500: Home Theater in a Stand από την Sony
Αντί να πρέπει να στήσετε ένα ολόκληρο σύστημα ήχου γύρω από την τηλεόρασή σας, η ιδέα της Sony προβλέπει την ενσωμάτωσή του στο ίδιο το stand. To RHT-G500 περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα. (05/08/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

47 Laboratory Koma/Tsurube
Ο Junji Kimura μας υπενθυμίζει τις ριζοσπαστικές απόψεις του γύρω από τα συστήματα ήχου παρουσιάζοντας ένα σύστημα αντιπεριστρεφόμενων πλατό και έναν βραχίονα με με ιδιόμορφη έδραση. Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος έχει φαντασία... (21/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Για τους κυνηγούς των μικρών ηχείων...
...η  Audioengine είναι μια εταιρία που κατασκευάζει δύο μοντέλα μικρών ηχείων που φαίνονται κατάλληλα για χρήση σε συστήματα desktop audio ή και σε μικρά οικιακά συστήματα. (18/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Λαμπάτα USB DACs από την Wavelength...
Καθώς η ιδέα του audiophile υπολογιστή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, αργά ή γρήγορα, θα πέσετε επάνω στην Wavelength. Στην CES του 2004 παρουσίασε τον Cosecant, μια λαμπάτη υλοποίηση DAC με είσοδο USB. Από τότε έχει τρέξει αρκετό νερό στο αυλάκι, και οι Αμερικανοί το έχουν εκμεταλλευθεί καταλλήλως... (16/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ανακοινώθηκε επισήμως η έκθεση ISS-AVL Digital PRO
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας, η πρώτη έκθεση ISS-AVL Digital PRO (Integrated Systems Solutions & Audio Video Lighting for Professionals) θα διοργανωθεί παράλληλα με την dte 2008 το τριήμερο 7-9 Νοεμβρίου και είναι ήδη sold-out από πλευράς συμμετοχών! (21/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

dartZeel CTH-8550: Έρχεται το Φθινόπωρο
Μετά την πρώτη παρουσίασή του στην φετινή έκθεση του Μονάχου, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής της dartZeel, βασισμένος στην εμπειρία της εταιρίας από τον μεγάλο προενισχυτή και τελικό ΝΗΒ, αναμένεται επισήμως στην αγορά τους επόμενους μήνες. (14/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η σειρά Palladium της Klipsch επεκτείνεται
Μερικούς μόνο μήνες μετά την παρουσίαση του μεγάλου Palladium P-39F που αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα της εταιρίας, η Klipsch παρουσίασε και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς, η οποία περιλαμβάνει πλέον όλα τα απαραίτητα μέλη και για multichannel εφαρμογές. (08/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το Porto της Audio Pro απέκτησε μια ακόμη έκδοση...
Το Porto είναι ένα φορητό σύστημα με ραδιόφωνο και docking station για iPod το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά και βασίζεται στην τεχνολογία Embracing Sound. Τώρα, η Audio Pro ανακοίνωσε το μοντέλο Porto Go, μια “ελαφρύτερη” εκδοχή της αρχικής ιδέας. (30/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Tρία νέα camcorders στην σειρά HD Everio από την JVC
Η JVC παρουσίασε τρία νεα cacmorders με δυνατότητα λήψης υψηλής ευκρίνειας τα οποία χρησιμοποιούν σκληρούς δίσκους 1.8 ιντσών και βασίζονται στον νέο επεξεργαστή HD Gigabrid Duo. (25/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Έφθασε το Xandra MP από την Holfi
Το πολυαναμενόμενο player του γνωστού κατασκευαστή, το οποίο είναι συμβατό με CD, SA-CD και DVD, με τροφοδοσία μέσω μπαταριών στο αναλογικό τμήμα, είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά. (30/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Σειρά 100 από την April Music
Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από τις σειρές Stello και Eximus, προσφέρει και ένα πακέτο συσκευών με την ονομασία Stello 100, με μικρό πλάτος και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.  (07/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

STR-DG820: Νέος ολοκληρωμένος AV από την Sony
Ο STR-DG820 είναι ο κορυφαίος ραδιοενισχυτής AV της νέας σειράς που παρουσίασε προσφάτως η Sony προσφέροντας ένα πακέτο δυνατοτήτων που δεν συναντάς εύκολα σε τέτοιες κατηγορίες τιμής. (23/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

JBL Spyro: Βάλτε ένα λουλούδι στο γραφείο σας!
Η JBL παρουσίασε πρόσφατα το ηχητικό σύστημα 2.1 Spyro σε τρεις νέες, πολύ μοντέρνες αποχρώσεις οι οποίες θα δώσουν μία χμμ... trendy αισθητική στο γραφείο σας και θα σας φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση. (30/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

TD 550: το μεγάλο πλατό της Thorens
Το TD 550 διαφοροποιήται αισθητά από τα υπόλοιπα πλατό του γνωστού κατασκευαστή και όχι τυχαία: Τοποθετείται πάνω από το TD350 και το κλασικό TD160HD στην σειρά προϊόντων του και απευθύνεται σε αυτόν που αναζητά το καλύτερο... (30/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ενισχυτές Susano από την Pioneer
Susano είναι η κωδική ονομασία για τους νέους κορυφαίους ραδιοενισχυτής AV στην σειρά Elite της Pioneer με τους κορυφαίους SC-05 και SC-07 να αναμένονται στην αγορά μέσα στον Αύγουστο.  (07/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

To MultEQ της Audyssey σε balanced έκδοση
H γνωστή εταιρία των Tomlinson Holman και Chris Kyriakakis παρουσίασε πρόσφατα μια balanced εκδοχή του πολυκαναλικού ισοσταθμιστή ακουστικής χώρων Sound Equalizer, ο οποίος πραγματοποιεί διορθώσεις μέχρι και σε οκτώ κανάλια ταυτόχρονα. (11/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

SE2 Labs ITC One για όσους τα θέλουν όλα “πακέτο”
To ITC One απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνθέσουν ένα μεγάλο σύστημα οικιακής διασκέδασης που ξεφεύγει από μια πηγή έναν αποκωδικοποιητή και πέντε ηχεία. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα και έχει αρκετά μαζεμένες διαστάσεις... (01/07/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Rogue Audio στην Ελληνική αγορά
Ο γνωστός Αμερικανός κατασκευαστής λαμπάτων ενισχυτών μπαίνει στην ελληνική αγορά με την υποστήριξη της Acoustic Design και φιλοδοξεί να προσφέρει μια διέξοδο σε όσους αναζητούν τον ήχο της λυχνίας σε λογικές τιμές... (13/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Τα πλατό της Acoustic Solid από την Trulife Audio
Η Trulife Audio ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά των πλατό της Γερμανικής Acoustic Solid, μιας εταιρίας η οποία έγινε γνωστή καταρχήν με το μοντέλο Solid One αλλά έχει πλέον στην σειρά της, ούτε λίγο ούτε πολύ, δώδεκα μοντέλα! (11/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Martin Logan γιορτάζει την 25ετία της με το CLX
Εορτάζοντας τα 25 χρόνια από το πρώτο της ηχείο που παρουσιάστηκε το 1983, η Martin Logan παρουσίασε το CLX, ένα δίδρομο ηλεκτροστατικό που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση του Μονάχου και μας εντυπωσίασε. Ιδού μερικές λεπτομέρειες... (23/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

orbitsound T6: H τεχνολογία airSOUND είναι εδώ...
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία airSOUND, το σύστημα T6 είναι μια ενδιαφέρουσα εκδοχή του κλασικού iPod docking station: Λαμπάτο προενισχυτικό στάδιο κι ένα μοναδικό ηχείο το οποίο δημιουργεί αίσθηση χώρου, όχι ψηφιακά αλλά βασισμένο σε μια παλιά τεχνική του Blumlein! (23/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Classe SSP-800: Οι πρώτες πληροφορίες...
Ο γνωστός κατασκευαστής από τον Καναδά, παρουσίασε προσφάτως μερικές πληροφορίες για τον νέο μεγάλο επεξεργαστή AV, ο οποίος ανήκει στην σειρά Delta και είναι γνωστός ως SSP-800. (09/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Icon W: Νέα σειρά ηχείων home cinema από την Klipsch
Με δύο μοντέλα δαπέδου, ένα βάσης, κεντρικό και surround, η σειρά Icon W απευθύνεται προφανώς σε όσους αναζητούν ηχεία κατάλληλα να υποστηρίξουν πολυκαναλικό ήχο, διαθέτοντας την γνωστή προσωπικότητα της φόρτισης με χοάνη και πολύ καλό φινίρισμα. (05/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η Tannoy στον χορό του iPod με το i30...
Ένας ακόμη σεβαστός κατασκευαστής ηχείων προσφέρει την τεχνογνωσία του στην  υπηρεσία των κατόχων του διάσημου media player της Apple. Το i30 είναι ένα docking station με ηχεία το οποίο υπόσχεται το “κάτι παραπάνω” σε όσους θέλουν να ακούσουν iPod χωρίς ακουστικά. (29/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Everio GZ-MS100: Έφθασε και στην Ευρωπαική αγορά
Σχεδόν ταυτόχρονα με την παρουσίασή της στην αγορά των ΗΠΑ, η νέα βιντεοκάμερα στην σειρά Everio S, με κωδικό GZ-MS100, υπόσχεται εύκολο upload στο YouTube χάρις σε δύο ειδικές λειτουργίες που έχει ενσωματώσει η JVC. (28/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

DVW Art.Engine:  Για συλλέκτες μόνο...
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Art.Engine είναι μια ακόμη προσπάθεια εκμετάλλευσης ενός διάσημου ονόματος με στόχο την δημοσιότητα. Η άμεση εμπλοκή του David Wiener με την Ferrari καθώς και οι ενδιαφέρουσες ιδιαιτερότητες του προϊόντος, όμως, δηλώνουν άλλα πράγματα... (02/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Linn Sneaky DS: Οι Σκωτσέζοι γλυκάθηκαν...
... από την πορεία των music streamers και αποφάσισαν να παρουσιάσουν μια χαμηλής τιμής συσκευή με την ονομασία Sneaky, η οποία απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Την είδαμε και την φωτογραφίσαμε επί ελληνικού εδάφους... (02/06/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Τα προϊόντα της Walker Audio στην ελληνική αγορά
Η εταιρία HiFi Power ανακοίνωσε την εισαγωγή στην ελληνική αγορά των προϊόντων της Walker Audio, στα οποία περιλαμβάνονται τόσο συσκευές (πλατό, phono) όσο και αξεσουάρ κάποια από τα οποία είναι άκρως ενδιαφέροντα., όπως το καθαριστικό των δίσκων και τα μυστηριώδη High Definition Links... (28/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Έφθασε στην Ελληνική αγορά το dCS Puccini
To Puccini είναι το νέο ολοκληρωμένο SA-CD/CD player της dCS, το οποίο απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν μια συσκευή σε κατηγορία τιμής χαμηλότερη των “μεγάλων” ψηφιακών συστημάτων της γνωστής εταιρίας, αλλά παράλληλα χρησιμοποιεί πολλές από τις τεχνικές που την έκαναν διάσημη στο audiophile κοινό. (27/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Οι ενισχυτές της Spectron στην Ελληνική αγορά
Η Spectron είναι μια αμερικανική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ενισχυτών τάξης D. Το διήμερο 23 και 24 Μαΐου, παρουσιάστηκε επισήμως στην ελληνική αγορά από τον αντιπρόσωπό της, Ultra Audio, στον χώρο επιδείξεων της Stepcom.  (23/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το A.C.A γιόρτασε τα 10 χρόνια του...
Το Audiophile Club of Athens γιόρτασε την Κυριακή 25 Μαΐου τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του με μια εκδήλωση στην οποία βραβεύθηκαν τρεις Έλληνες κατασκευαστές πολύ ακριβών συστημάτων.  (26/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Έφθασε ο νέος προενισχυτής της Pass Labs
Μετά από οκτώ χρόνια, ο προενισχυτής X-2.5 απέκτησε αντικαταστάτη! Ονομάζεται XP-10, είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά και κρύβει μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες. (27/05/2008).

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Bravia W4000: “Παίζει” και σβηστή!
Oι νέες τηλεοράσεις της σειράς W4000 της Sony προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα λύση στο γνωστό πρόβλημα αισθητικής που θέτει κάθε μεγάλη οθόνη: Τι την κάνεις όταν είναι σβηστή; Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να προβάλεις φωτογραφίες, αλλά βεβαίως δεν είναι αυτό το μοναδικό ενδιαφέρον της σειράς... (31/03/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Linn Klinik στην Αθήνα
Μετά την Θεσσαλονίκη, το Linn Klinik επισκέφθηκε και την Αθήνα. O Alan Williams της Linn επιθεώρησε, ρύθμισε και αναβάθμισε τα Sondek LP12 που έφεραν οι ιδιοκτήτες τους στον χώρο της Τηλεοπτικής. Αν είχατε πάντα απορία για το πώς ρυθμίζεται το διάσημο πλατό, ρίξτε μια ματιά στο φωτορεπορτάζ... (07/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Salagar: Ηχεία εμπνευσμένα από μουσικά όργανα...
Η Salagar είναι μια αμερικανική εταιρία ηχείων, η οποία σχεδιάζει τις καμπίνες της με καμπύλες που θυμίζουν μουσικά όργανα. Σαφώς το έχουμε ξαναδεί, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με active σχεδιάσεις, μονάδες κορυφαίων κατασκευαστών και ένα concept κομμένο και ραμμένο για πολυκαναλικά συστήματα.  (12/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Pro-Ject Debut III/Phono USB
Η γνωστή Pro-Ject προσφέρει ένα πλήρες σύστημα ανάγνωσης δίσκων βινυλίου με ενσωματωμένο προενισχυτή phono και a/d, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεσή του σε μια είσοδο line ή απευθείας στον υπολογιστή! (09/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέα Blu-ray players στην σειρά Elite της Pioneer
Ανακοινώθηκαν και αναμένονται στην (αμερικανική καταρχήν) αγορά μέσα στο καλοκαίρι, δύο νέα BD players στην κορυφαία σειρά Elite της Pioneer, με κωδικούς BDP-05FD και BDP-051FD τα οποία φαίνονται φροντισμένα τόσο σε θέματα εικόνας όσο και σε θέματα ήχου. (07/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νο.502: Ο νέος μεγάλος επεξεργαστής της Mark Levinson
Ο γνωστός κατασκευαστής επιχειρεί να κάνει ένα ακόμη βήμα στον χώρο των απαιτητικών οπτικοακουστικών συστημάτων με αυτό το “μεγάλο” μηχάνημα, το οποίο προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες. (05/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Acoustic System Resonators...
Είναι δύσκολο να πει κανείς αν ο Franck Tchang είναι σοβαρός άνθρωπος του χώρου ή απλώς ένας από τους πολλούς αγύρτες που παρεπιδημούν. Το γεγονός είναι ότι τα resonators που πουλάει συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης. Όχι τίποτε άλλο, μην κάνουμε και κανένα λάθος... (05/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

HDX: Ο Μusic Server της Naim Audio
Παρουσιάστηκε εν χορδαίς και οργάνοις στο Μόναχο και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2008. Oι Βρετανοί παρουσίασαν τον πρώτο τους music server και όσο και αν το αστείο έχει παλιώσει κι εσείς δεν πρέπει να ρωτάτε, η απάντηση είναι “ναι, έχει και εξόδους DIN”... (06/05/2008)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr