Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/07/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ISS AVL DIGITAL PRO...

AV BLOG 

SITE MAP


Ανακοινώθηκε επισήμως η έκθεση ISS-AVL Digital PRO
21/07/2008
Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων Premier Events Group, που διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo, το περιοδικό AV Pro –το πρώτο στο χώρο της Installation, Live και Integration αγοράς- και η Smart Press, ανακοίνωσαν τη δημιουργία της έκθεσης «ISS-AVL Digital PRO» (Integrated Systems Solutions & Audio Video Lighting), η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την dte 2008, που διοργανώνεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά.
Οι εκθέσεις ISS- AVL Digital PRO και dte 2008 θα πραγματοποιηθούν από 7-9 Νοεμβρίου 2008, σε δύο διαφορετικά επίπεδα του πιο σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, του Expo Athens στην Ανθούσα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της, “η ISS-AVL Digital PRO είναι η πρώτη έκθεση «εργαλείο» Β2Β στην Ελλάδα που «δίνει λύσεις για το μέλλον» και -σε συνδυασμό με τη dte- εκφράζει απόλυτα τη σύγκλιση των τεχνολογιών, των προδιαγραφών και των αναγκών του ευρύτερου επαγγελματικού κλάδου που έχει ως αντικείμενο τις Installation, Live και Integration εφαρμογές και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους τομείς: Audio (Live, Installation, Studio, Μουσική Τεχνολογία), Lighting (Shows, Installation, Αρχιτεκτονικός φωτισμός), Projection, Digital Signage, Video, Broadcasting, Δομημένων Καλωδιώσεων και Υποδομών κλπ.”
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου: μεταπωλητές, εγκαταστάτες, Integrated System Installers, ηχολήπτες, DJ’s, φωτιστές, τεχνικούς, αρχιτέκτονες, τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης και διασκέδασης (ξενοδοχεία, bar, club, κέντρα διασκέδασης, διοργανωτές εκδηλώσεων), τεχνικές εταιρείες - κατασκευαστές, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και τους δημόσιους φορείς.
Όπως ανακοινώθηκε, τέλος, η έκθεση ISS - AVL Digital Pro είναι ήδη sold out, 4 μήνες πριν από την τέλεσή της. Ο χώρος του Hall 3 του expo Athens (3.200 τμ. μικτά) καλύφθηκε ήδη από περίπτερα και booth (22 συνολικά) και ήδη οι διοργανωτές προχωρούν στη διεύρυνση του εκθεσιακού χώρου, ουσιαστικά διπλασιάζοντάς τον, προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση.
Επιπλέον, αναμένεται να κοινοποιηθούν τα σεμινάρια και τα workshops που θα λάβουν χώρα, καθώς και πολλές κλαδικές αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις, συνεδριάσεις και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Expo Athens.
ΙΝFO: Γραμματεία: 210-520.1500, web:  http://www.avlpro.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr