Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: 24/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...

SITE MAP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 
McIntosh "...for the love of music...", Το κορυφαίο conditioner της PS Audio..., Coltrane Supreme: To κορυφαίο ηχείο της Marten, Ηome Cinema 2.1 από την LGProLogue Eight: Το cd player της PrimaLuna, Ολοκληρωμένος AV με HDMI 1.3a από την Integra, Sony Bravia Theatre DAV-IS10 Mικρότερο, δε γίνεται! Audiophile ήχος για υπολογιστές από την SimplifiΤα προιόντα της Xavian στην ελληνική αγορά, Διακοπτικοί μονομπλόκ από την Trichord, Cinema 11: Αudiophile επεξεργαστής από την Cary, Gemme Audio: Full Range και Xoάνες...25 χρόνια CD: H άγνωστη ιστορία του Makrolon..., 7ES-3: Nέο Compact από την Harbeth, Ενας ακόμη τελικός ενισχυτής στην σειρά Evolution, Νέες σειρές τηλεοράσεων Full HD από την JVCΝέα έκδοση του TD 160 από την Thorens, Eρχεται ο JC 2 της Parasound, Nέα σειρά 600 από την B&W, Musical Fidelity 550Κ: Τί είναι πάλι ετούτο; Νέος τελικός ενισχυτής από την Goldmund, H Linn στην ελληνική αγορά από την Τηλεοπτική, Sony DVP-FX850: Για τον φανατικό σινεφίλ..., Bραβείο TIPA για την Lumix DMC-TZ3Νέος music server από την McIntosh, Τ585: To universal player της NAD, Εφθασε ο νέος MovieTime της Optoma, Η T.L.A πήγε Μόναχο...Castor και Chiron: Eνισχυτής και καλώδια από την Weiss, Everything But The Box: Oνομα και πράγμα..., Τα νέα HDD/DVD Recorders της Sony, Red dot Design Award στο FM37 της LGProclaim Audioworks DMT-100: Νέες ιδέες..., Digit: To νέο CD player από την Pathos, Trinity: Νέο ηχείο από την Wilson Benesch, F80: Ολοκληρωμένο σύστημα AV από την MeridianΗ Kef παρουσίασε το Muon, από τον Ross Lovegrove, Discmaster 8.0: DVD player από την Cyrus, Το μεγαλύτερο πάνελ LCD παραγωγής από την Samsung, D2: To νέο κορυφαίο media player της Cowon,   Hχείο βάσης με τουίτερ βηρυλλίου από την Usher, Νέοι ολοκληρωμένοι AV από την Sony, Νέα σειρά Full HD τηλεοράσεων από την LG, Η Apacer στην ελληνική αγορά από την BSI, Mικρός προενισχυτής και τελικός από την Chord, Ραδιοενισχυτής AV για πηγές HD από την Onkyo, Σύστημα wireless ηχείων από την Crystal Audio, Η Mythos Αudio στην έκθεση High End του MoνάχουSXV2: Το κορυφαίο phono της Perreaux, Μaster Craft Lombardia Project: Μία φωτό, 1000 λέξεις... , Burmester 061: Ο μικρός αδελφός του 001, Συστήματα ανάρτησης προβολέων ProMountΤο πρώτο Ευρωπαικό BD player της Sony..., Ποιός θυμάται την Transcriptors; Bel Canto CD-2: H πρώτη φωτογραφία!  Dynaudio Contour S1.4: Hχείο για ψαγμένους...
AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ, AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2007 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2006 (DOWNLOADABLE PDF),  AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2005 (DOWNLOADABLE PDF),  AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2004 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2003 (DOWNLOADABLE PDF),  Fast News...


McIntosh "...for the love of music..."
Θα μπορούσε να είναι απλώς ένα βιβλίο για τους φανατικούς του γνωστού κατασκευαστή αλλά το πόνημα του Ken Kessler απευθύνεται σαφώς σε ένα ευρύτερο κοινό, καθώς αποτελεί μια ιστορική και συγχρόνως συγκινητική αναδρομή στις σημαντικότερες δεκαετίες του hi-fi... (24/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το κορυφαίο conditioner της PS Audio...
Το Power Plant Premiere δεν είναι ακριβώς "conditioner" αλλά "ac regenerator" σύμφωνα με την προσφιλή ορολογία της εταιρίας η οποία φαίνεται να έχει ψάξει αρκετά το νέο της προιόν... (06/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Coltrane Supreme: To κορυφαίο ηχείο της Marten
Το Coltrane Supreme βρίσκεται στην αγορά πάνω από δύο χρόνια αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες κατασκευές και είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει σχεδιάσει ο Leif Marten Olofsson. (24/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ηome Cinema 2.1 από την LG
H LG παρουσίασε το J10HD, ένα μικρό σύστημα οικιακού κινηματογράφου 2.1 με δυνατότητα upconversion και σκληρό δίσκο 80GB. (19/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

ProLogue Eight: Το cd player της PrimaLuna
Η γνωστή, από τους ενισχυτές λυχνίας, εταιρία παρουσίασε ένα cd player το οποίο χρησιμοποιεί λυχνίες όχι μόνο στο στάδιο εξόδου, αλλά και στο τροφοδοτικό και στο... clock! (16/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ολοκληρωμένος AV με HDMI 1.3a από την Integra
Ο DTR-5.8 είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος AV της Integra ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέσω του HDMI 1.3a και υποστηρίζει αποκωδικοποιήσεις DTS-HD, Dolby TrueHD και Dolby Digital Plus.  (12/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Sony Bravia Theatre DAV-IS10 Mικρότερο, δε γίνεται!
Mε ηχεία που έχουν μέγεθος μπάλας του γκόλφ, αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 της Sony υπόσχεται, αν μη τι άλλο, υψηλό Wife Acceptance Factor και εύκολη τοποθέτηση... (12/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Audiophile ήχος για υπολογιστές από την Simplifi
Η Simplifi ιδρύθηκε το 2004 και σχεδιάζει προιόντα κατάλληλα για HTPCs που δίνουν έμφαση στην ποιότητα. Ανάμεσά τους και μια σειρά τελικών ενισχυτών με στάδια εξόδου σε τάξη ΑΒ και ενδιαφέρουσες δυνατότητες σύνδεσης.  (16/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Τα προιόντα της Xavian στην ελληνική αγορά
Με ιταλική καταγωγή, ιδρυτή τον Roberto Barletta και έδρα την Τσεχία, η Xavian είναι μια εταιρία της οποίας τα ηχεία συνδυάζουν υψηλή αισθητική και κορυφαία μεγάφωνα. Τώρα, τα προιόντα της είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά από την StepCom.  (26/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Διακοπτικοί μονομπλόκ από την Trichord
Η γνωστή βρεταννική εταιρία παρουσίασε τον πρώτο διακοπτικό της ενισχυτή, με κωδικό D300. Πρόκειται για μια μονομπλόκ σχεδίαση η οποία αποδίδει 300W/4Ω χρησιμοποιώντας αρθρώματα της UcD και τροφοδοσία NC. (09/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Cinema 11: Αudiophile επεξεργαστής από την Cary
Ο Cinema 11 προσφέρει αποκωδικοποίηση Dolby/DTS μέχρι το επίπεδο των 7.1 καναλιών και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα λύση για όποιον θα ήθελε να παρακάμψει τους αντίστοιχους επεξεργαστές για ακρόαση αναλογικών πηγών ήχου (δικαναλικών ή πολυκαναλικών). (09/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Gemme Audio: Full Range και Xoάνες...
H Gemme Audio ακολουθώντας τον "τρίτο δρόμο" προς την υψηλή πιστότητα χρησιμοποιεί την γνωστή τετράιντση μονάδα FE108E της Fostex (με τις ίνες μπανάνας) και φόρτιση χοάνης για να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα σειρά ηχείων. (09/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

25 χρόνια CD: H άγνωστη ιστορία του Makrolon...
Σε έναν μήνα και κάτι ημέρες οι δίσκοι compact κλείνουν το πρώτο τέταρτο του αιώνα ιστορίας, έχοντας θέσει τις βάσεις για μια εκ βάθρων αλλαγή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε δεδομένα. Σε κάθε επανάσταση υπάρχουν άγνωστες πτυχές, και η ιστορία των Dieter Freitag και Hartmut Lower είναι μια τέτοια πτυχή... (02/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

7ES-3: Nέο Compact από την Harbeth
Ενας από τους παραδοσιακούς κατασκευαστές ηχείων της Μεγάλης Βρεταινίας με φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, η Harbeth, παρουσίασε ένα νέο οικιακό μόνιτορ βασισμένο στις αρχές που έκαναν τα προιόντα της κάτι παραπάνω από απλώς κλασικά... (29/06/2006)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ενας ακόμη τελικός ενισχυτής στην σειρά Evolution
Η Krell παρουσίασε έναν νέο δικαναλικό τελικό ενισχυτή με κωδικό 302 ο οποίος συμπληρώνει την σειρά Evolution στην οποία περιλαμβάνονται ήδη δύο μονομπλόκ και ένας τρικαναλικός τελικός. (02/07/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέες σειρές τηλεοράσεων Full HD από την JVC
Τα τέσσερα νέα μοντέλα έχουν οθόνες LCD με διαγωνίου 37, 42, και 47 ιντσών, μπορούν να προβάλλουν εικόνες 1080p και χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή Genessa της εταιρίας.  (25.06.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέα έκδοση του TD 160 από την Thorens
Πολλοί θα το θυμούνται ως ένα από τα εμβληματικά πλατό των 80s, μια από εκείνες τις μηχανές που -ακόμη και σήμερα- φαίνεται να δικαιώνουν τους φίλους του βινυλίου. Η Thorens ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του διάσημου TD 160, το TD 160 HD, η οποία αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.  (25/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Eρχεται ο JC 2 της Parasound
Εχοντας αφήσει επί χρόνια την σειρά Halo χωρίς έναν καθαρόαιμο, κορυφαίο δικαναλικό προενισχυτή, η Parasound ανακοίνωσε την είσοδο στην αγορά του -εδώ και καιρό- αναμενόμενου JC 2, μιας συσκευής σχεδιασμένης από την παρέα του John Curl.  (25/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Nέα σειρά 600 από την B&W
Συνεχίζοντας μια παράδοση η οποία ξεκίνησε κάτι παραπάνω από δέκα χρόνια πριν, όταν στα μέσα των 90s πρωτοπαρουσίασε την σειρά 600, η Bowers & Wilkins παρουσίασε τα νέα ηχεία της σειράς, τα οποία είναι περισσότερο από ποτέ βασισμένα στις τεχνολογίας των "800"... (22/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Musical Fidelity 550Κ: Τί είναι πάλι ετούτο;
Σε μια αναλυτικότατη περιγραφή εκατοντάδων λέξεων η Musical Fidelity καταφέρνει (επιδέξια;) να μην εξηγήσει επακριβώς πώς λειτουργεί και τί κάνει το 550Κ Supercharger που παρουσίασε προσφάτως: Μένουμε με τις απορίες μας και καλόπιστα σας μεταφέρουμε όσα στοιχεία υπάρχουν... (25/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέος τελικός ενισχυτής από την Goldmund
Ο Telos 150 βασίζεται στον μεγαλύτερο μονομπλόκ Telos 200 αλλά είναι μια διακαναλική σχεδίαση που αποδίδει χαμηλότερη ισχύ, απευθυνόμενος σε όσους θα ήθελαν έναν τελικό της ελβετικής εταιρείας με χαμηλότερη τιμή. (18/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Linn στην ελληνική αγορά από την Τηλεοπτική
Μετά από μια -τουλάχιστον- ανεπαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, ένας από τους θρυλικούς κατασκευαστές Hi-Fi δείχνει να επανέρχεται στην ελληνική αγορά με την υποστήριξη της Τηλεοπτικής.  (15/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Sony DVP-FX850: Για τον φανατικό σινεφίλ...
... που δεν λέει να αφήσει τις ταινίες του πίσω, ακόμη και όταν πηγαίνει διακοπές, αλλά και για τον πατέρα, που θα ήθελε να έχει το κεφάλι του ήσυχο, αφήνοντας τον πιτσιρικά να (ξανά)βλέπει το Monsters Inc. στο πίσω κάθισμα... (11/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Bραβείο TIPA για την Lumix DMC-TZ3
H DMC-TZ3 ανακυρήχθηκε ως η κορυφαία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Superzoom Digital Camera κερδίζοντας το βραβείο TIPA 2007, που απονέμει κάθε χρόνο η διεθνούς κύρους ομώνυμη ένωση. (13/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέος music server από την McIntosh
Ο MS750 διαθέτει σκληρό δίσκο 750GB και βασίζεται στην εμπειρία που αποκόμισε η εταιρία από τον πρώτο MS300, μια από τις λίγες audiophile συσκευές του είδους, που φαίνεται ότι αποδείχθηκε επιτυχημένη. (11/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Τ585: To universal player της NAD
Παρουσιάστηκε στην εφετεινή CES και φιλοδοξεί να αποτελέσει μια καλή και οικονομική λύση για τον χρήστη που θέλει όχι μόνο εικόνα και ήχο-σκέτο αλλά και ήχο υψηλής ανάλυσης, δηλαδή SACD και DVD-A. (07/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Εφθασε ο νέος MovieTime της Optoma
Το combo της γνωστής εταιρίας, που περιελάμβανε DVD player και προβολέα σε ένα περίβλημα, εξελίχθηκε στα σημεία, απέκτησε νέο όνομα -DV11- και διατήρησε την προκλητικά χαμηλή τιμή του. (08/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η T.L.A πήγε Μόναχο...
H ελληνική εταιρία κατασκευής single ended λαμπάτων ενισχυτικών, Trulife Audio, έλαβε για δεύτερη συνεχή φορά μέρος στην έκθεση High End του Μονάχου επιδεικνύοντας μια ενδιαφέρουσα σειρά προιόντων, με ένα εξίσου ενδιαφέρον setup... (09/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Castor και Chiron: Eνισχυτής και καλώδια από την Weiss
Kατασκευαστής συσκευών για τον απαιτητικό επαγγελματικό χώρο, η Weiss έγινε γνωστή στους audiophiles από τον κορυφαίο DAC Μedea και αργότερα το transport Jason. Τώρα, κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας έναν τελικό ενισχυτή και μια νέα σειρά καλωδιων. (31/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Everything But The Box: Oνομα και πράγμα...
H εταιρία των Kamen και Dobromir Dobrev έχει έδρα την Βουλγαρία και η προσπάθειά της να διαφοροποιηθεί είναι κάτι παραπάνω από σαφής. Σφαιρικές καμπίνες για τις χαμηλές συχνότητες ασύμμετρες μπάφλες και μεγάλη ποικιλία στα φινιρίσματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ηχείων της. (01/06/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Τα νέα HDD/DVD Recorders της Sony
Η εταιρία ανακοίνωσε έξι νέα μοντέλα για το 2007, με νέα αισθητική και -το κυριώτερο- με πολλές δυνατότητες. Σκληροί δίσκοι που φθάνουν τα 500GB, έξοδο 1080p, κ.λπ, κ.λπ... (28/03/2007).

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Red dot Design Award στο FM37 της LG
Με user interface σαφώς εμπνευσμένο από το αντίστοιχο που χρησιμοποιήθηκε στο κινητό Chocolate κάνοντάς το ένα αναμφισβήτητο hit στην αγορά της τηλεφωνίας, δεν είναι περίεργο που το FM37 της LG κέρδισε ένα από τα διάσημα βραβεία σχεδιασμού. (03/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Proclaim Audioworks DMT-100: Νέες ιδέες...
Το πρώτο ηχείο μιας εταιρίας που είναι πολύ νέα στον χώρο προτείνει μια ριζοσπαστική λύση: Βάλτε τις μονάδες εκεί που πρέπει με βάση τον χώρο σας και ρυθμίστε το crossover ανάλογα. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν η ιδέα της Proclaim Audioworks έχει εκείνη την γοητεία των ιδεών που είναι τόσο απλές κι όμως κανείς δεν τις σκέφτηκε, ή καταλήγει σε ένα τόσο πολύπλοκο τεχνικό πρόβλημα που απλώς δεν λύνεται... (29/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Digit: To νέο CD player από την Pathos
Μετά την πρώτη επιτυχημένη της προσπάθεια στον χώρο των ψηφιακών πηγών με το Endorphin, η Pathos παρουσίασε ένα δεύτερο μοντέλο με την ονομασία Digit, το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Απρίλιο.  (18/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Trinity: Νέο ηχείο από την Wilson Benesch
To Trinity παρουσιάστηκε επισήμως για πρώτη φορά στην εφετεινή έκθεση του Μονάχου και είναι μια τρίδρομη κατασκευή με σούπερ τουίτερ που μπορεί να φθάσει τα 90kHz! (18/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

F80: Ολοκληρωμένο σύστημα AV από την Meridian
Σε συνεργασία με την Ferrari -η οποία βοήθησε σε θέματα τεχνολογίας υλικών- η Meridian παρουσίασε πριν απο μερικούς μήνες ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που  είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αν και μάλλον ακριβό... (18/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η Kef παρουσίασε το Muon, από τον Ross Lovegrove
Κινούμενο μεταξύ γλυπτού και ηχείου, το Muon σχεδιάστηκε από τον Ross Lovegrove και υλοποιήθηκε από την Kef δείχνοντας πόσο ιδιόμορφους δρόμους μπορεί τελικώς να πάρει ένα προιόν... (18/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Discmaster 8.0: DVD player από την Cyrus
Ο γνωστός βρετανός κατασκευαστής δοκιμάζει την τύχη του και στα οπτικοακουστικά συστήματα αποδεικνύοντας ότι κατέχει, και εκεί, την τέχνη... (18/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το μεγαλύτερο πάνελ LCD παραγωγής από την Samsung
H γνωστή εταιρία παρουσίασε στην 45η SID (Society for Inforamtion Display) την μεγαλύτερη οθόνη LCD με δυνατότητα μαζικής παραγωγής, με διαγώνιο 70 ιντσών και παράλληλα "θύμισε" την τεχνολογία φωτισμού με LED κερδίζοντας το χρυσό βραβείο με την 40άρα της. (20/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

D2: To νέο κορυφαίο media player της Cowon
Η Cowon ανακοίνωσε την είσοδο στην αγορά του νέου κορυφαίου προσωπικού media player της το οποίο είναι γνωστό ως "D2". Προσφέρεται σε χωρητικότητες 2 και 4GB και έχει μεγάλες δυνατότητες επέκτασης. (19/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Hχείο βάσης με τουίτερ βηρυλλίου από την Usher
Η γνωστή εταιρία από την Ταιβάν παρουσίασε το πρωτότυπο του Be-718s "Tiny Dancer", ενός ηχείου δύο δρόμων με τουίτερ από βηρύλλιο και πολύ προσεγμένη καμπίνα. (04/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέοι ολοκληρωμένοι AV από την Sony
Θα μπορούσαν να είναι απλώς "τρείς ακόμη συσκευές" στην μεγάλη σειρά προιόντων της εταιρίας, αλλά με τους STR-G510, G710 και G910 η Sony προσφέρει στον χρήστη μερικές ενδιαφέρουσες -το λιγότερο- δυνατότητες. (14/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέα σειρά Full HD τηλεοράσεων από την LG
H LG ανακοίνωσε δύο νέες σειρές τηλεοράσεων LCD με δυνατότητα προβολής 1080p οι οποίες είναι βασισμένες στον επεξεργαστή XD Engine. Η LY95 και LF65, όπως ονομάζονται οι νέες σειρές, θα προσφέρονται σε μια ευρεία γκάμα διαγωνίων ξεκινώντας από τις 37 ίντσες. (09/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η Apacer στην ελληνική αγορά από την BSI
H Apacer είναι μια εταιρία που ειδικεύεται σε προιόντα βασισμένα στην τεχνολογία των Flash Cards. Ο κατάλογός της περιλαμβάνει, εκτός των άλλων και μια ενδιαφέρουσα σειρά MP3 players. (15/05/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Mικρός προενισχυτής και τελικός από την Chord
Η γνωστή βρετανική εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδο στην αγορά ενός ζεύγους προενισχυτή-τελικού με κωδικούς CPA 2500 και SPM 650 αντίστοιχα που προορίζονται για τους νεοεισερχόμενους στον χώρο των ακριβών συστημάτων. "Entry Level", ίσως, αλλά οι τιμές τους δεν αναμένονται ιδιαίτερα χαμηλές... (23/04/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ραδιοενισχυτής AV για πηγές HD από την Onkyo
Ο TX-SR605 είναι ο αντικαταστάτης του TX-SR604 και προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των νέων πηγών εικόνας υψηλής ευκρίνειας. (24/04/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Σύστημα wireless ηχείων από την Crystal Audio
Προιόν συνεργασίας της Crystal με την Link Technology, το σύστημα Plasma Black gloss είναι ένα πλήρες πακέτο 5.1 το οποίο υποστηρίζει ασύρματη μετάδοση του σήματος στα ηχεία surround.  (27/04/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η Mythos Αudio στην έκθεση High End του Moνάχου
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, η Mythos Audio θα λάβει μέρος στην έκθεση High End του Μονάχου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 17-20 Μαίου 2007. (31/03/2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

SXV2: Το κορυφαίο phono της Perreaux
Εχοντας περάσει από μια μακρόχρονη διαδικασία εξέλιξης  κατά την οποία έγιναν σοβαρές αλλαγές τουλάχιστον πέντε φορές, το νέο phono της Perreaux, o διάδοχος του SXV1, ανακοινώθηκε επισήμως. Οι Νεοζηλανδοί δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και δηλώνουν ότι "είναι το καλύτερο phono stage που έχουν σχεδιάσει στην τριαντάχρονη ιστορία τους"... (22.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Μaster Craft Lombardia Project: Μία φωτό, 1000 λέξεις...
Μια ενδιαφέρουσα έκθεση όπου το τμήμα σχεδιασμού της Sony συνεργάστηκε με μερικούς από τους κορυφαίους Ιταλούς τεχνίτες έχοντας ως στόχο την δημιουργία πρωτοτύπων έξω από τα καθιερωμένα. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες, είναι ενδιαφέρουσες! (18.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Burmester 061: Ο μικρός αδελφός του 001
Bασισμένο στα ίδια μηχανικά μέρη και με αισθητική εμπνευσμένη από το κορυφαίο player 001 της σειράς Top Line, το Burmester 061 απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν κάτι καλύτερο από το Rondo 052. Oι Γερμανοί γνωρίζουν καλά το παιχνίδι... (16.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Συστήματα ανάρτησης προβολέων ProMount
Η ADTS ανακοίνωσε την διάθεση μιας σειράς συστημάτων ανάρτησης προβολικών από την οροφή τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν μια μεγάλη ποικιλία συσκευών.  (19.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το πρώτο Ευρωπαικό BD player της Sony...
Eχουμε συζητήσει την υπόθεση τόσο πολύ που το πιθανότερο είναι πως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το εξής απλό: Η Sony, εκτός του PS3, δεν διαθέτει άλλο Blu-ray player στην ευρωπαική αγορά. Αυτό θα είναι το BDP-S1E και θα πρέπει να το περιμένετε κατά το καλοκαίρι! (05.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ποιός θυμάται την Transcriptors;
Πρόκειται ίσως για την εταιρία με τις πλέον χαρακτηριστικές σχεδιάσεις πλατό την οποία πολλοί συγχέουν με την JA Michel. Tα προιόντα της δεν κυκλοφορούν πλέον αλλά μαντέψτε: Οι αθεόφοβοι βρετανοί έχουν ακόμη ανταλλακτικά! Μήπως ηλθε η ώρα να βάλετε εμπρός εκείνο το Hydraulic Reference; (16.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Bel Canto CD-2: H πρώτη φωτογραφία!
Kι ενώ είμασταν απασχολημένοι με την δοκιμή του Dac3/S300 πέσαμε επάνω σε μια αποκλειστικότητα: Η πρώτη φωτό του νέου player της εταιρίας που θα είναι γνωστό ως CD-2! (16.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Dynaudio Contour S1.4: Hχείο για ψαγμένους...
Αν κρίνουμε από τον χαρακτήρα των μόνιτορ της Dynaudio, το S1.4 θα πρέπει να κεντάει κυριολεκτικά: Μιλάμε για τουίτερ Esotar, μεταλλική μπάφλα, φίλτρα πρώτης τάξης και πλάτος κάτι λιγότερο από 20 εκατοστά... Ωχ! (17.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr