Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η TRULIFE AUDIO ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH END ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ...

AV BLOG 

SITE MAP


Η T.L.A πήγε Μόναχο...
09/06/2007
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική εταιρία κατασκευής single ended -λαμπάτων ενισχυτικών T.L.A (Trulife Audio) έλαβε μέρος στην έκθεση High-End του Μονάχου που γίνεται κάθε χρόνο την ίδια περίπου εποχή. H έκθεση αυτή είναι ή πιο δημοφιλής έκθεση της Ευρώπης στο χώρο - αφού συγκεντρώνει κάθε χρόνο επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο που μοιράζονται ένα κοινό πάθος - την αγάπη τους για την εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας από συστήματα υψηλής πιστότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας, εφέτος η Trulife παρουσίασε ακόμα περισσότερες εξωτικές ονειρο-συσκευές, όπως οι μονοφωνικοί Single Ended ''Axis'', οι μονομπλόκ "Reference", ο στερεοφωνικός "Shin" και ο ολοκαίνουριος, επίσης στερεοφωνικός, "Satin". Στον τομέα των προενισχυτών, παρουσιάστηκε ο προενισχυτής line ''Essence'' με εξωτερικό τροφοδοτικό dual-mono, ο προενισχυτής φωνογραφικής κεφαλής ''Reikon'', επίσης  με εξωτερικό τροφοδοτικό dual-mono, ενώ την ομάδα της TLA συμπλήρωναν ο  προενισχυτής line με phono "Naya" και το ''Step-Up Transformer". Φυσικά η τροφοδοσία όλων των παραπάνω συσκευών βασιζόταν στα  γνωστά conditioners της εταιρίας,''High -3,5KVA"και "Low - 1,2KVA".
H παρουσία της Τ.L.A απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από όλους τους επισκέπτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ένα σωστά στημένο σύστημα βασισμένο σε πηγές της Transrotor (βινύλιο) και Esoteric (ψηφιακά), το οποίο, συνοδευόμενο από ηχεία της Avantgarde, πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις. Ο διοργανωτής της επιτυχημένης παρουσίας της εταιρίας στο Μόναχο ήταν το γνωστό κατάστημα Obscure Audio.
ΙΝFO: Οbscure Audio, τηλ.: 210-253.0602, web: http://www.obscureaudio.com/, http://www.trulifeaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr