Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...

AV BLOG 

SITE MAP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 
Εlipsa: To νέο ηχείο της Sonus Faber, H Vitus Audio στην ελληνική αγορά από την Mythos, Eφθασε στην ελληνική αγορά το Glenair 10, GIGA JUKE: HDD Audio από την SonyEφθασε! Εγινε η επίσημη παρουσίαση του PS3..., SUPERNAIT: Nέος ολοκληρωμένος από την Naim AudioLCD 42 ιντσών True HD από την Mirai, Aσύρματα ακουστικά Bluetooth από την PhilipsCX3: Super Mini από την Denon, Σειρά καλωδίων Aluminata από την JPS Labs, Eφθασε ο BlackWing Two της σειράς CineVERSUM, Σύστημα 3.1 από την PanasonicΝoogi: Ενα μικρό Abby από την Cain & Cain, Ultradisc DVD-R από την Mobile Fidelity, Περάστε το υλικό σας σε DVD εύκολα..., Συστήματα ήχου για multimedia από την BoseΗ Sony παρουσίασε δεύτερο μοντέλο Blu-ray, Brio 3: Η τρίτη έκδοση του ολοκληρωμένου της Rega, To Μission M66i στην ελληνική αγορά, Onkyo CBX-100: Ενα MP3 player στην κουζίνα σας...H Ancient Audio στην Ελληνική αγορά, Ο "Χοντρούλης" ξαναχτυπά: Fatboys από την TL Audio, Οι λαμπάτοι ενισχυτές της NAT στην ελληνική αγορά, Σειρά ηχείων Cascade από την InfinityH Βenchmark ανακοίνωσε τον DAC1 USB, TD712z: το κορυφαίο ηχείο της σειράς Eclipse, Ερχεται το Solo Movie 5.1, Folded Optics: Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη...Tebaldi: Το κορυφαίο ηχείο της Opera, Philips Ambilight: Diamonds Are Forever!, Εφθασε στην Ελληνική αγορά το iYiYi της Tivoli Audio, Νέα σειρά Handycam από την SonyΤο "μονό" player του Ed Meitner, Αudiophile streaming από την Slim Devices, Tα φίλτρα της Torus Power στην Ελληνική αγορά, Panasonic Lumix: Εξι νέα μοντέλα...First Watt από τον Nelson Pass, Μικρός ADC από την Meridian, Ηχεία για PC από την Sony, Ο HD73 της Optoma στην ελληνική αγοράVitus Audio: High End από την Δανία..., Οptoma οπίσθιας προβολής 1080p στις 120 ίντσες! Esoteric DV-60: Ο αντικαταστάτης του DV-50STo SA-CD κάνει το επόμενο βήμα...Δυναμική εμφάνιση της Rotel στην CES 2007..., ΜC15: Ηχείο multimedia από την Dynaudio, Manfred από την Acoustic Signature, Viewsonic LCD TV με ενσωματωμένο δέκτη DVB-TLG BH100: Τo πρώτο Dual Format HDp ανακοινώθηκε!, Ο Lyngdorf κάνει το επόμενο βήμα στο room correction..., Συστήματα ήχου και HD: O Andrew Lipinski έχει άποψη, 108 Ιντσες: Η Sharp ανεβάζει πάλι τον πήχυ στις LCD...
AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝAΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2006 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2005 (DOWNLOADABLE PDF),  AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2004 (DOWNLOADABLE PDF), AΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ 2003 (DOWNLOADABLE PDF),  Fast News...


ΝΕΑ ΑΠΟ 07.01.2007 ΕΩΣ 28.03.2007 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εlipsa: To νέο ηχείο της Sonus Faber
Είναι τρίδρομο, με καμπίνα ελλειπτικής διατομής και έχει την γνωστή κορυφαία ποιοότητα κατασκευής της Sonus Faber. To Εlipsa μεταφέρει την τεχνογνωσία των Ιταλών από την σειρά Homage στην σειρά Cremona και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα! (28.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Vitus Audio στην ελληνική αγορά από την Mythos
H εταιρία των Hans Ole Vitus και Anders Grove, με έδρα την Δανία, η οποία ειδικεύεται στα ενισχυτικά, τα cd players και τα καλώδια, έχει πλέον επίσημη παρουσία στην ελληνική αγορά. Η Mythos Audio από την Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη της αντιπροσωπείας. (03.04.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Eφθασε στην ελληνική αγορά το Glenair 10
Το "10" είναι μια μικρότερη έκδοση του "μεγάλου" Glenair της Tannoy με την δεκαπεντάιντση ομοαξονική μονάδα και αν πιστέψουμε τις δηλώσεις της εταιρίας δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτό με εξαίρεση το κάτω όριο της απόκρισης και την ευαισθησία... (27.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

GIGA JUKE: HDD Audio από την Sony
Η σειρά προιόντων Giga Juke χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο για την αποθήκευση αρχείων ήχου (συμπιεσμένων ή μη) μαζί με ένα ενδιαφέρον πακέτο διαχείρισης/επεξεργασίας ώστε η ψηφιακή συλλογή μουσική να αποκτά ένα κάποιο νόημα... (27.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Eφθασε! Εγινε η επίσημη παρουσίαση του PS3...
Μετά από μήνες και μήνες φημών, το PS3, η νέα κονσόλα της Sony παρουσιάστηκε επισήμως στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες περιοχές PAL.Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μπορείτε να την βρείτε  στην αγορά! (26.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

SUPERNAIT: Nέος ολοκληρωμένος από την Naim Audio
Εκανε την παρθενική του εμφάνιση στο show του Brystol τον Φεβρουαρίο, διαθέτει ενσωματωμένο DAC και κατά τα φαινόμενα πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή. Οταν η Naim Audio παρουσιάζει ολοκληρωμένο ενισχυτή, είναι σίγουρο ότι έχει να πει κάτι σοβαρό... Και ναι. Εχει κι αυτός βύσματα DIN. Ευτυχώς, όμως, όχι μόνο... (23.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

LCD 42 ιντσών True HD από την Mirai
H DTL-642E500 είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση της Μirai με δυνατότητα προβολής 1080p, δύο εισόδους HDMI είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η τιμή της είναι ιδιαίτερα προσιτή. (21.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Aσύρματα ακουστικά Bluetooth από την Philips
Αν ανήκετε σε αυτούς που κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να αποχωρίζονται την αγαπημένη τους μουσική, το συγκεκριμένο μοντέλο ακουστικών σας ενδιαφέρει. Δεν είναι μόνο ασύρματο, προσφέρει και την δυνατότητα διαχείρισης των κλήσεων που δέχεστε από το κινητό σας... (21.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

CX3: Super Mini από την Denon
Oσοι αρέσκονται στις παραδοσιακές αξίες του δικαναλικού ήχου και του μικρού μεγέθους έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Τα "καλά" μίνι συστήματα φαίνεται ότι γίνονται και πάλι της μόδας, και αυτό το μοντελάκι της Denon είναι μια καλή απόδειξη! (19.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Σειρά καλωδίων Aluminata από την JPS Labs
H JPS Labs διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καλωδίων στην οποία περιλαμβάνονται interconnects για σήματα audio και video, καλώδια ηχείων, καλώδια ρεύματος καθώς επίσης και καλώδια για επαγγελματικές εφαρμογές. Με την σειρά Aluminata προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα της θωράκισης χρησιμοποιώντας αλουμίνιο... (15.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Eφθασε ο BlackWing Two της σειράς CineVERSUM
Οπως αναμενόταν, ξεκίνησαν μέσα στον Μάρτιο οι πωλήσεις του νέου τρίτσιπου D-ILA της σειράς Cineversum της Barco: True HD, μεγάλος λόγος αντίθεσης, επεξεργαστής βίντεο VXP και αρκετές δυνατότητες για εύκολη τοποθέτηση είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα σημεία... (16.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Σύστημα 3.1 από την Panasonic
Το SC-PTX7 διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, μπορεί να προβάλει μέχρι 1080p, υποστηρίζει wireless multiroom και χρησιμοποιεί μια ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική για το κανάλι των διαλόγων. (19.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νoogi: Ενα μικρό Abby από την Cain & Cain
Για όσους έχουν συνηθίσει την εικόνα των ηχείων της Cain & Cain, το Noogi απέχει πολύ από το να είναι άγνωστο. Μία μικρογραφία του γνωστού Abby της εταιρίας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το κύκνειο άσμα του Terry Cain, που έφυγε από αυτόν τον κόσμο τον περισυνό Δεκέμβριο αλλά ταυτόχρονα και μία σημαντική κληρονομιά... (12.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ultradisc DVD-R από την Mobile Fidelity
Αξιοποιώντας την εμπειρία της από τα χρυσά υποστρώματα που πρώτη χρησιμοποιήσε στα CDs από το 1987, η Mobile Fidelity παρουσίασε ένα εγγραφόμενο DVD που όχι μόνο είναι ιδιαίτερα φροντισμένο από πλευράς κατασκευής αλλά υπόκειται και σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας. (09.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Περάστε το υλικό σας σε DVD εύκολα...
... με τους εγγραφείς DVDirect της Sony o οποίοι επιτρέπουν την μεταφορά αναλογικού και ψηφιακού βίντεο, καθώς επίσης και φωτογραφιών σε DVD, χωρίς την μεσολάβηση υπολογιστή. (01.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Συστήματα ήχου για multimedia από την Bose
Ο γνωστός κατασκευαστής μπαίνει στον χωρό του ήχου για υπολογιστές με μια ξεχωριστή σειρά προιόντων η οποία ονομάζεται Companion. Oπως πάντα, οι αμερικάνοι είναι επίκαιροι! (09.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Η Sony παρουσίασε δεύτερο μοντέλο Blu-ray
Με έξοδο 1080p, πολυκαναλικό PCΜ Μέσω HDMI και συμβατότητα με AVC-HD (αλλά και CD...) το BDP-S300 είναι το δεύτερο player υψηλής ευκρίνειας της Sony το οποίο αναμένεται στην (Αμερικανική κατ΄αρχήν) αγορά το καλοκαίρι. (27.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Brio 3: Η τρίτη έκδοση του ολοκληρωμένου της Rega
Ακολουθώντας την γνωστή, μίνιμαλ και χαμηλής ισχύος, λογική της εταιρίας, η τρίτη έκδοση του Brio απευθύνεται στον αμετανόητο λάτρη του Βρετανικής λογικής hi-fi. Ισως όχι ό,τι πιο σύγχρονο, αλλά πάντως με συγκεκριμένη άποψη... (02.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

To Μission M66i στην ελληνική αγορά
Τo μεγαλύτερο μοντέλο δαπέδου της σειράς M6i της Mission, το οποίο χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική καμπίνας TFCT, έφθασε στην ελληνική αγορά. (05.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Onkyo CBX-100: Ενα MP3 player στην κουζίνα σας...
Δεν φταίμε εμείς!  η Onkyo φταίει που διάλεξε την συγκεκριμένη φωτογραφία... Σε κάθε περίπτωση, πάντως,το CBX-100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε θέλετε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που ξεφεύγει από τα τετριμμένα... (02.03.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Ancient Audio στην Ελληνική αγορά
Τα προιόντα της Πολωνικής Ancient Αudio, η οποία είναι γνωστή από την σειρά cd players Lektor, εισάγονται πλέον επισήμως και στην ελληνική αγορά από την Mythos Audio.  (23.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ο "Χοντρούλης" ξαναχτυπά: Fatboys από την TL Audio
H γνωστή για τα επαγγελματικούς λαμπάτους επεξεργαστές της TL Audio προσέθεσε ένα ακόμη ενδιαφέρον προιόν στo consumer κομμάτι της σειράς Fatman. Αυτή την φορά πρόκειται για ένα ηχείο με προχωρημένο design και όχι μόνο... (27.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Οι λαμπάτοι ενισχυτές της NAT στην ελληνική αγορά
H NAT είναι μια εταιρία με έδρα στη Σερβία η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει μια σειρά από ενισχυτές με λυχνίες ΝΟS γνωστών κατασκευαστών. (23.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Σειρά ηχείων Cascade από την Infinity
Καθώς οι επίπεδες τηλεοράσεις κινούνται προς την πλειοψηφία, οι πιέσεις για αναλόγως κομψά ηχεία αυξάνονται κατακόρυφα. Η σειρά Cascade της Infinity χρησιμοποιεί μια ειδική μονάδα η οποία ονομάζεται MRS και επιτρέπει -χμμμ- στην αισθητική να επιβληθεί της τεχνολογίας... (26.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

H Βenchmark ανακοίνωσε τον DAC1 USB
Ενας από τους κορυφαίους DACs των τελευταίων ετών, o DAC1 της Benchmark, υποστηρίζει πλέον εγγενώς streams 24bit/96kHz μέσω θύρας USB, γεγονός που θα πρέπει να κάνει ευτυχείς όσους χρησιμοποιούν αρχεία ήχου ! (16.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

TD712z: το κορυφαίο ηχείο της σειράς Eclipse
Eclipse είναι το brand name που χρησιμοποιεί η γνωστή Fujitsu Ten για μια σειρά ηχείων με σημαντικές ιδιαιτερότητες που δεν περιορίζονται στην ωοειδή καμπίνα τους και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν μια μονάδα... (20.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ερχεται το Solo Movie 5.1
Η Arcam, ικανοποιημένη, προφανώς, από την υποδοχή που επεφύλαξε η αγορά στο Solo, ανακοίνωσε την είσοδο στην αγορά της Solo Movie 5.1, ενός ολοκληρωμένου συστήματος ΑV που είναι βασισμένο στην ίδια λογική: One-Box μεν, Σοβαρό δε... (12.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Folded Optics: Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη...
... όσον αφορά στους φακούς που χρησιμοποιούνται στις ψηφιακές μηχανές: Μία ομάδα μηχανικών από το πανεπιστήμιο της Kαλιφόρνια παρουσίασε το πρωτότυπο ενός φακού με πολύ μικρές διαστάσεις αλλά μεγάλο εστιακό μήκος, στοιχείο που θα επιτρέψει την κατασκευή πολύ μικρότερων μηχανών με μεγάλες δυνατότητες μεγέθυνσης. (30.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Tebaldi: Το κορυφαίο ηχείο της Opera
Εχοντας κυκλοφορήσει από το 2005, το Tebaldi της ιταλικής Opera είναι ένα -το λιγότερο- εντυπωσιακό ηχείο που καταφέρνει να συνδυάσει την μακρά παράδοση της χώρας στο design με έναν σχεδιαστικό μαξιμαλισμό που εκπλήσσει... (13.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Philips Ambilight: Diamonds Are Forever!
Η Philips παρουσίασε μια μοναδική Ambilight FlatTV με ένθετα διαμάντια για τον εορτασμό της εκατομμυριοστής συσκευής με αυτή την τεχνολογία που άφησε πίσω της την γραμμή παραγωγής. (05.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Εφθασε στην Ελληνική αγορά το iYiYi της Tivoli Audio
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: Το iYiYi προφέρεται "άιάιάι" και αποτελεί την πρόταση της Tivoli για ένα ραδιόφωνο το οποίο, παράλληλα, μπορεί να dockάρει και iPod. Σαφώς ενδιαφέρον... (08.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Νέα σειρά Handycam από την Sony
H Sony παρουσίασε τα νέα της camcorders για το 2007, δίνοντας έμφαση στην πολυμορφία των μέσων, την ευελιξία των μηχανών και, βεβαίως, στην ποιότητα της εικόνας.  (10.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Το "μονό" player του Ed Meitner
To CDSA SE παρουσιάστηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς και είναι ένα CD/SA-CD player που ανήκει στην audiophile κατηγορία συσκευών της EMM Labs, έχοντας σαφέστατες επιρροές από το κορυφαίο σύστημα transport/dac, και προσφέροντας, εκτός των άλλων, DSD upsampling. (05.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Αudiophile streaming από την Slim Devices
Το Transporter φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα μείξη τεχνολογιών, στις οποίες περιλαμβάνονται η ασύρματη δικτύωση, μεγάλη ποικιλία από codecs και (βεβαίως-βεβαίως) όλες εκείνες οι μικρολεπτομέρειες που ψάχνει ο πορωμένος με τον ήχο προκειμένου να απορρίψει τέτοιου είδους συσκευές. Χμμμ... Αυτή τη φορά θα είναι δύσκολο... (06.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Tα φίλτρα της Torus Power στην Ελληνική αγορά
Η Torus Power διαθέτει μια εκτεταμμένη σειρά φίλτρων ρεύματος τα οποία βελτιώνουν τις συνθήκες τροφοδοσίας των οπτικοακουστικών συστημάτων και η είσοδός της στην αγορά γίνεται με την βοήθεια της Bryston. (05.02.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Panasonic Lumix: Εξι νέα μοντέλα...
... στη γνωστή σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών ανακοίνωσε η Panasonic. Aνάμεσά τους, η DMC-FX30, η λεπτότερη μηχανή με ευρυγώνιο 28mm, και η TZ3,η μικρότερη μηχανή με οπτικό ζουμ 10x (31.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

First Watt από τον Nelson Pass
Εχοντας ξεκινήσει από το 2004, το πρότζεκτ του δαιμόνιου σχεδιαστή εξελίσεται σε μια ενδιαφέρουσα, και εν πολλοίς συλλεκτική, σειρά τελικών ενισχυτών, όπου η καθαρή τάξη Α, η μηδενική ανάδραση και τα στάδια ρεύματος έχουν τον πρώτο ρόλο... (30.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Μικρός ADC από την Meridian
Με το MPMAX 221, η γνωστή εταιρία προσφέρει, σε όσους έχουν προσωπικά players και άλλες συσκευές με αναλογικές εξόδους, την ευκαιρία να ψηφιοποιήσουν τα σήματά τους εύκολα και με κορυφαία ποιότητα. (22.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ηχεία για PC από την Sony
Το SRS-DZ10 απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για μουσική και ταινίες, συνδυάζοντας την καλή ποιότητα με την αισθητική.  (29.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ο HD73 της Optoma στην ελληνική αγορά
Ο αντικαταστάτης του HD72i ονομάζεται HD73, χρησιμοποιεί DarkChip3, διαθέτει εισόδους HDMI/DVI και είναι, πλέον, διαθέσιμος στην ελληνική αγορά. (25.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Vitus Audio: High End από την Δανία...
Η Vitus Audio είναι μια σχετικώς νέα (και μάλλον άγνωστη) εταιρία από την Δανία η οποία δείχνει να ειδικεύεται στους ενισχυτές.  Ο γνωστός Βορειοευρωπαικός μινιμαλισμός σε μια νέα, ακριβή και -πιθανώς- ενδιαφέρουσα εκδοχή του... (22.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Οptoma οπίσθιας προβολής 1080p στις 120 ίντσες!
Παρουσιάστηκε επισήμως στην CES και αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2007: Πρόκειται για το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς BigVizion και είναι μία τηλεόραση με διαγώνιο 120 ιντσών (δηλαδή κάτι παραπάνω από τρία μέτρα!) (08.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Esoteric DV-60: Ο αντικαταστάτης του DV-50S;
Κατά πάσα πιθανότητα ναι, όχι μόνο επειδή το αναφέρει η ίδια η εταιρία στο σχετικό δελτίο τύπου αλλά και γιατί συνεχίζει την παράδοση των κορυφαίων universal players 50/50S όντας ένα βήμα εμπρός: Προσφέρει upsampling PCM σε DSD! (15.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

To SA-CD κάνει το επόμενο βήμα...
... μπαίνοντας στον χώρο του αυτοκινήτου. Αυτό συμπεραίνει κανείς από την ανακοίνωση της Sony ότι η σειρά Xplod θα περιλαμβάνει από την άνοιξη του 2007 μοντέλα συμβατά με τους δίσκους υψηλής ανάλυσης! (17.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Δυναμική εμφάνιση της Rotel στην CES 2007...
... όπου παρουσίασε νέο DVD player και ραδιοενισχυτή AV, video scaler καθώς και ένα νέο ζευγάρι προενισχυτή-τελικού ενισχυτή. (07.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

ΜC15: Ηχείο multimedia από την Dynaudio
Καθώς οι εφραμογές που απαιτούν καλό ήχο από τον υπολογιστή πληθαίνουν, είναι καιρός να το πάρετε απόφαση: Με ηχειάκια του πενηντάρικου, δουλειά δεν γίνεται. Η Dynaudio έχει να προτείνει κάτι πιο ενδιαφέρον... (07.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Manfred από την Acoustic Signature
Η γνωστή γερμανική εταιρία προορίζει το Manfred ως το "εισαγωγικό" αναλογικό της σύστημα, ένα πλατό που απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να γευθούν το high-end στην ανάγνωση των δίσκων βινυλίου αλλά όχι και να το πληρώσουν. Στόχος όχι, ίσως, πρωτότυπος αλλά πάντα φιλόδοξος και ενδιαφέρων... (16.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Viewsonic LCD TV με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T
Η εταιρία BSI  ανακοίνωσε την διάθεση και στην Ελληνική αγορά της νέας  ViewSonic N3246W-E με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T και ελληνικό teletext. (16.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

LG BH100: Τo πρώτο Dual Format HDp ανακοινώθηκε!
Στην αρχή είπαν "θα το βγάλουμε", μετά "μάλλον όχι" αλλά τελικώς -μια απόφαση ήταν- η LG επέδειξε επισήμως στην CES 2007 την πρώτη συσκευή που μπορεί να διαβάσει δίσκους Blu-ray και HD DVD. Είδατε; Δεν πόνεσε... (07.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Ο Lyngdorf κάνει το επόμενο βήμα στο room correction...
... με την παρουσίαση δύο συσκευών που χρησιμοποιούν το RoomPerfect: Toν ψηφιακό προενισχυτή DPA-1 και τον "σκέτο" επεξεργαστή ακουστικής χώρου RP-1. Εχουμε την εντύπωση ότι το θέμα είναι καυτό... (04.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

Συστήματα ήχου και HD: O Andrew Lipinski έχει άποψη
Μπορεί οι καθαρόαιμοι audiophiles να μην τον γνωρίζουν καλά, όμως ο Andrew Lipinski είναι εδώ και καιρό μια μορφή στον χώρο του επαγγελματικού audio αξιώσεων. Οταν, λοιπόν μιλάει για οικιακά συστήματα 5.1 καλόν είναι να στήνουμε αυτί... (07.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ

108 Ιντσες: Η Sharp ανεβάζει πάλι τον πήχυ στις LCD...
Οχι ότι δεν το περιμέναμε και ότι μείναμε και άφωνοι... Αφωνοι θα μείνουν οι επισκέπτες σας όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια "τηλεόραση" με ύψος κάτι παραπάνω από 1.30 και πλάτος κάτι λιγότερο από 2.40. Και, βεβαίως-βεβαίως, μιλάμε για full HD... (08.01.2007)

INDEX ΚΟΡΥΦΗ


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr