Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/01/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: SARASTRO: TO NEO ΗΧΕΙΟ ΤΗΣ VERITY AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Sarastro: To νέο ηχείο της Verity Audio

16.01.2004
Το Sarastro  είναι το νέο ηχείο της Verity που ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε ανάμεσα στο Lohengrin (την state of the art, ναυαρχίδα της Verity) και το Parsifal.. Το όνομα του ηχείου προέρχεται από τον μέντορα  του πρίγκιπα Tamino, στην όπερα του Mozart “Μαγικός Αυλός”.  Το Sarastro υλοποιείται, όπως και όλα τα ηχεία της Verity - πλην της σειράς των Tamino (x1, x2 και c2), σε δύο ασύμμετρες καμπίνες. Στην πάνω καμπίνα του ηχείου εκτός από το χειροποίητο  τουίτερ ribbon 3 ιντσών της Raven υπάρχει η  μονάδα 6 ιντσών  της Audio Technology. Στην κάτω καμπίνα του ηχείου και στην πίσω πλευρά της, είναι τοποθετημένο ένα γούφερ 10 ιντσών, κατασκευασμένο και αυτό από την Audio Technology. Η απόκριση συχνότητας εκτείνεται μεταξύ των 20 Ηz και 40 kHz ενώ η ευαισθησία του ηχείου είναι 92db.
Η Verity Audio επέδειξε το Sarastro στην  CES 2004 σε συνδυασμό με τα ψηφιακά συστήματα της dCS (Verdi/Elgar/Purcell μαζί με το νέο εξωτερικό clock της εταιρίας) και τον τελικό MPA της Nagra.

INFO: http://www.mfaudio.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

NEO!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
Super Audio CD
(Νοέμβριος 2003)

Kατεβάστε τον  κατάλογο 23 σελίδων με τους 1100 δίσκους Super Audio που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες.

DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2003
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr