Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 25/03/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: TO PSX ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Ανακοινώθηκε επίσημα
η άφιξη του PSX στην Ευρώπη

24.03.2004
Oι φήμες για το PSX, οργίαζαν ήδη από την περασμένη χρονιά.  Στην CeBIT η Sony αποκάλυψε τον πραγματικό στόχο της νέας συσκευής, που δεν είναι άλλος από το να καλύψει το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου χρήστη οπτικοακουστικών συστημάτων.  Το PSX περιλαμβάνει ένα Playstation2 που έχει δυνατότητες αναπαραγωγής δίσκων CD και DVD-Video,  σκληρό δίσκο, τηλεοπτικό δέκτη και διαθέτει δυνατότητες εγγραφής δίσκων DVD.  Oλα αυτά σε ένα περίβλημα με έντονες lifestylίστικες επιρροές που κάνουν την συσκευή κατάλληλη να τοποθετηθεί στο καθιστικό και να συνδυασθεί αισθητικά με τα υπόλοιπα μέρη ενός πλήρους συστήματος οικιακής διασκέδασης. Πέρα από τα προφανή (δηλαδή την συμβατότητα με παιχνίδια PS2 και PSone, την δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων στον σκληρό δίσκο και την μεταφορά των περιεχομένων του τελευταίου σε εγγραφόμενα DVDs), το PSX προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης και διαχείρισης αρχείων φωτογραφιών και κινούμενης εικόνας καθώς επίσης και την δυνατότητα πρόσβασης και downloading αρχείων ήχου.  Οι gamers, επίσης, μπορούν μέσω του PSX να έχουν πρόσβαση σε online παιχνίδια  του PlaystationNet καθώς επίσης και στο Central Station τον κόμβο ευρυζωνικής επικοινωνίας του Playstation. Παρά το γεγονός ότι οι δυνατότητες σύνδεσης του PSX είναι πλήρεις δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τι ακριβώς θα προσφέρεται στις εκδόσεις για την Ευρωπαική αγορά.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr