Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/02/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NΕΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ LCD ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WEGA ENGINE AΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Νέες τηλεοράσεις LCD
με τεχνολογία WEGA Engine

26.02.2004
Οι τηλεοράσεις KLV-26HG2 και KLV-21SG2 θα διαθέτουν οθόνες LCD W-XGA και XGA. Ο σχεδιασμός τους χαρακτηρίζεται από λεπτές γραμμές, ενώ η εμπρόσθια όψη από αλουμίνιο και το νέο στυλ πλευρικών ηχείων καθιστούν τα νέα μοντέλα ιδανικά για μικρά σαλόνια, γραφεία ή ακόμα και κρεβατοκάμαρες, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Το μοντέλο KLV-26HG2 είναι η πρώτη τηλεόραση LCD 26 ιντσών της Sony και αποτελεί μια λύση μεσαίου μεγέθους και για μεγαλύτερους χώρους. Οπως και οι υπόλοιπες τηλεοράσεις WEGA Engine και τα δύο αυτά μοντέλα χαρακτηρίζονται από μεγάλη γωνία θέασης 170 μοιρών.
Και οι δύο τηλεοράσεις  διαθέτουν 2 υποδοχές SCART, εμπρόσθιες εισόδους AV για σύνδεση βιντεοκάμερας και εξόδους ήχου για σύνδεση με συστήματα home theatre. Διαθέτουν επίσης υποδοχή Memory Stick και είναι συμβατά με τα πρότυπα JPEG/MPEG1.
«Με την κυκλοφορία των τηλεοράσεων KLV-26HG2 και KLV-21SG2, η Sony πραγματοποιεί μια καινοτομία στην αγορά», δήλωσε ο Takashi Itagaki, αντιπρόεδρος της Sony Television Europe. «Με τη βοήθεια της τεχνολογίας WEGA Engine καθώς και με τις τεχνολογίες Dolby Virtual, BBE και την υποδοχή Memory Stick, οι τηλεοράσεις αυτές αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για αγορά τηλεόρασης LCD μικρού μεγέθους. Αναμένουμε ότι οι σειρές SG και HG Series θα διευρύνουν περισσότερο την αγορά high-end προσωπικών τηλεοράσεων κατά το 2004».

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr