Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/01/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H SONY ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ CD PLAYERS ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Nέα σειρά
CD αυτοκινήτου από την Sony

20.01.2004
Με την προηγμένη, νέα τεχνολογία DRIVE-S και με γνωρίσματα όπως τα BBE-MP (για την βελτίωση του ήχου που προέρχονται από αρχεία MP3)  και SUB SWITCH (για τον έλεγχο του υπογούφερ) , τα τελευταία προϊόντα της Sony προσφέρουν εξαιρετικά βελτιωμένη απόδοση, ενώ η ποικιλία σχεδίων στην οποία προσφέρονται εξασφαλίζει στους αγοραστές την ευρύτερη δυνατότητα επιλογής.
"Η νέα μας σειρά συσκευών ράδιο-CD για το 2004 φανερώνει την ξεκάθαρη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας αιχμής τα οποία ανεβάζουν τον πήχη της απόδοσης σε μεγαλύτερο ύψος", δηλώνει ο κ. Wolfdieter Griess, αντιπρόεδρος της eVehicle Ευρώπης. "Πρόκειται να κυκλοφορήσουμε πέντε σειρές οι οποίες θα διαφοροποιούνται ως προς το φάσμα των τιμών, ενώ το 70% των μοντέλων μας θα προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3".
Η τεχνολογία DRIVE-S θα χρησιμοποιήται σε όλες τις συσκευές ράδιο-CD της Sony για το 2004, συμπεριλαμβανομένου και του βασικού μοντέλου CDX-S2000 . Το νέο αυτό concept της Sony περιλαμβάνει ολοκληρωμένο κύκλωμα Xplod 100dB+ (S-MOSFET) για ήχο υψηλής ποιότητας, καθώς και λεπτότερο και λιγότερο θορυβώδη μηχανισμό CD για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όλα τα νέα μοντέλα ράδιο-CD της Sony χαρακτηρίζονται από λόγο S/N μεγαλύτερο των 100dB στην αναπαραγωγή CD και προσφέρουν ισχύ που φθάνει τα  4x52W.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

NEO!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
Super Audio CD
(Νοέμβριος 2003)

Kατεβάστε τον  κατάλογο 23 σελίδων με τους 1100 δίσκους Super Audio που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες.

DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr