Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΗDMI, BEΛΤΙΩΣΕΙΣ KAI NEO MEΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ GRAND CINEMA...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

HDMI και βελτιώσεις
στην σειρά Grand Cinema της SIM2

19.02.2004
Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα μοντέλα της σειράς Grand Cinema θα είναι εξοπλισμένα με την νέα θύρα HDMI, συμβατή με το σύστημα προστασίας HDCP.   Το HDMI είναι το  καλύτερο, αυτή τη στιγμή, διαθέσιμο πρωτόκολλο  ψηφιακής σύνδεσης και είχε αρχικά περιληφθεί στον εξοπλισμό τυ HT300LINK, ενώ τώρα περιλαμβάνεται και στους HT500 LINK, HT300 XTRA καθώς και στον HT280.
O HT280 είναι η τελευταία προσθήκη στην σειρά Grand Cinema.  Πρόκειται για έναν προβολέα βασισμένο στο chip Μatterhorn και έχει ανάλυση 1024x576 με λόγο πλευρών 16:9.  Χρησιμοποιεί χρωματικό τροχό έξι τομέων και έχει λόγο αντίθεσης 2300:1.
Η SIM2, επίσης, ανακοίνωσε μία σειρά από βελτιώσεις στα υπάρχοντα μοντέλα, ανάμεσα στις οποίες είναι η χρήση βελτιωμένου οπτικού συστήματος καθώς και η ενσωμάτωση νέων ηλεκτρονικών επεξεργασίας σήματος (όπου περιλαμβάνονται κυκλώματα καταστολής του θορύβου και διόρθωσης των τόνων του δέρματος).  Επιπρόσθετα, είναι τώρα δυνατή η ρύθμιση των παραμέτρων ξεχωριστά για κάθε είσοδο και η αποθήκευσή τους σε θέσεις μνήμης (μέχρι τρία σετ ρυθμίσεων ανα είσοδο).

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr