Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη 25/03/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: TΑ DVD+R ΔΙΠΛΟΥ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ PC...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Τα DVD+R διπλού υποστρώματος μπαίνουν στον χώρο των PC

24.03.2004
H Philips είναι η πρώτη εταιρία που παρουσίασε συσκευές εγγραφής dual layer που υποστηρίζουν μάλιστα ταχύτητες x16. Πρόκειται για δύο μοντέλα με κωδικούς DVDRW885K και DVDR1640K τα οποία μπορούν να εγγράψουν δίσκους DVD+R διπλού υποστρώματος εκτοξεύοντας έτσι την διαθέσιμη χωρητικότητα ανά δίσκο στα 8.5GB χωρίς να χρειάζεται αλλαγή πλευράς.  Ο πρώτος οδηγός μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφές σε ταχύτητες x8 και στο πακέτο περιλαμβάνεται το γνωστό λογισμικό Nero 6 για εγγραφές CD και DVD.  Το μεγαλύτερο και ελαφρώς ακριβώτερο DVDR1640K υποστηρίζει ταχύτητα εγγραφής μέχρι x16, για την οποία η Philips αναφέρει ότι είναι η μεγαλύτερη δυνατή (fastest achievable). H ταχύτητα εγγραφής μειώνεται στο x4 αν ο δίσκος είναι επανεγγραφόμενος.  Σε όλες τις περιπτώσεις οι δίσκοι που προκύπτουν είναι συμβατοί με τα επιτραπέζια DVD players και  και τους οδηγούς DVD-ROM. Τέλος στα περιθώρια της παρουσίασης των νέων οδηγών DVD+R/RW η Philips ανακοίνωσε ότι πρόκειται να "ανοίξει" τα συστήματά της ώστε αυτά να μπορούν να διαβάσουν αλλά και να εγγράψουν τους δίσκους "-" (DVD-R, DVD-RW).
Οι νέοι οδηγοί αναμένονται, ο μέν DVDRW885K τον Απρίλιο, ο δε DVDR1640K τον Ιούλιο ενώ η εταιρία θα παρουσιάσει τον Απρίλιο τα δικά της  DVD+R διπλού υποστρώματος.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr