Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/01/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ KRELL...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Σειρά Resolution από την Krell

23.01.2004
Σύμφωνα με τον Dan D' Agostino, η σειρά Resolution είναι η φυσική συνέχεια της σειράς LAT.  Οι καμπίνες των ηχείων παρουσιάζουν ιδιαίτερη ακαμψία καθώς χρησιμοποιούνται φύλλα MDF πάχους μίας ίντσας για τις πλευρές και δύο ιντσών για την μπάφλα, οι μονάδες των μεσαίων συχνοτήτων διαθέτουν τους δικούς τους θαλάμους και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα φίλτρα διαχωρισμού ώστε αυτά να εισάγουν τις μικρότερες, κατά το δυνατόν, απώλειες με μεγάλες διατομές στις διαδρομές των τυπωμένων κυκλωμάτων και πηνία αέρος.
Η σειρά περιλαμβάνει πέντε συνολικά μοντέλα από τα οποία τα δύο (Resolution 1 και 2) είναι δαπέδου το ένα είναι βάσης (Resolution 3) ενώ υπάρχουν ένα κεντρικό (Resolution C) και ένα ενεργό υπογούφερ. Το Resolution 1, το κορυφαίο ηχείο της σειράς, είναι τεσσάρων δρόμων, πέντε μεγαφώνων, με ένα τουίτερ θόλου μίας ίντσας που φθάνει τα 40kHz (η εταιρία πάντως δίνει στο ηχείο -3dB/20kHz), ένα μίντ 4 ιντσών, ένα μίντ/γούφερ 8 ιντσών και δύο δεκάιντσα γούφερ που φορτίζονται από διπλό bass reflex στην πίσω πλευρά της καμπίνας.  To Resolution 2 είναι μία μικρότερη εκδοχή του "1" χωρίς το μιντ των τεσσάρων ιντσών και με δύο μικρότερα γούφερ (οκτώ ιντσών), ενώ το Resolution 3 είναι μία σχεδίαση βάσης δύο δρόμων.  Η σειρά των ηχείων συμπληρώνεται από ένα κεντρικό ηχείο τριών δρόμων και ένα ενεργό υπογούφερ.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

NEO!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
Super Audio CD
(Νοέμβριος 2003)

Kατεβάστε τον  κατάλογο 23 σελίδων με τους 1100 δίσκους Super Audio που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες.

DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr