Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/01/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H JVC MΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ BPTVs ME TΡΙΠΛΟ D-ILA...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Tηλεοράσεις με D-ILA από την JVC

16.01.2004
Η μάχη στην αγορά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας συνεχίζεται αφού οι plasma και οι LCD απέκτησαν έναν νέο ανταγωνιστή, τα συστήματα προβολής D-ILA (Direct drive Image Light Amplifier) τα οποία αποτελούν την εκδοχή της JVC για την τεχνολογία LCoS.
H εταιρία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μπεί στην αγορά με δύο τηλεοράσεις διαγωνίου 52 και 61 ιτνσών, αρχικώς με συμβατικούς αναλογικούς δέκτες και στην συνέχεια μέσα στο 2004, με ψηφιακούς δέκτες.  Οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν για την δημιουργία της εικόνας τρία πάνελς D-ILA με διαγώνιο 0.7 ιντσών το κάθε ένα και μπορούν να προβάλουν εικόνες 720p αφού διαθέτουν ενσωματωμένο upconverter.  Oι νέες συσκευές ενσωματώνουν, όπως θα περίμενε κανείς όλες τις τρέχουσες τεχνικές της JVC, όσον αφορά στην επεξεργασία της εικόνας (Natural Progressive, Four Point, Natural Cinema 2:3 pull down κ.λπ).  Από πλευράς εισόδων πέραν των συμβατικών, θα διατίθεται και ΗDMI (με ΗDCP).  Για την αγορά των ΗΠΑ oι συσκευές με αναλογικό δέκτη αναμένονται τον Ιούλιο.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

NEO!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
Super Audio CD
(Νοέμβριος 2003)

Kατεβάστε τον  κατάλογο 23 σελίδων με τους 1100 δίσκους Super Audio που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες.

DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2003
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr