Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/02/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΣΕΙΡΑ HORN LOADED ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ AΠΟ ΤΗΝ JBL...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

JBL Project Array:
Nέα σειρά ηχείων για πολυκαναλικά συστήματα

10.02.2004
H σειρά Project Array περιλαμβάνει το 1400, το 1000 και το 800, τα οποία μπορούν να αναλάβουν χρέη κυρίως και περιφερειακών ηχείων, το Center Array που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την θέση του κεντρικού ηχείου καθώς και το Sub Array, ένα ενεργό υπογούφερ με ένα 15ιντσο γούφερ και τελικό ενισχυτή τάξης D και ισχύος 1000w.
Κύριο γνώρισμα των ηχείων της νέας σειράς είναι οι μονάδες αναπαραγωγής μεσαίων και υψηλών/υπερυψηλών συχνοτήτων με τις τελευταίες να διαθέτουν απόκριση άνω των 40kHz.  Το 1400 Array χρησιμοποιεί την μονάδα μεσαίων 435AL, ίδια με αυτή που τοποθετείται στα κορυφαία K2 S5800 της εταιρίας καθώς επίσης και την μονάδα 045Ti για τις υψηλές/υπερυψηλές συχνότητες με διάφραγμα από τιτάνιο. Τα μικρότερα ηχεία και το κεντρικό, χρησιμοποιούν αντίστοιχες μονάδες με διαφράγματα αλουμινίου και Mylar για τις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες.  Σε όλα τα ηχεία (εκτός βεβαίως του υπογούφερ) οι μονάδες αυτές φορτίζονται με χοάνη (κόρνα) τεχνολογίας Bi-Radial σε κάθετη τοποθέτηση και χωρίς να περιβάλεται από άλλες επιφάνειες ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περιθλάσεις.  Τα γούφερ των ηχείων χρησιμοποιούν κώνους από επεξεργασμένο χαρτί (14 ιντσών στο μεγάλο 1400, και 10 ιντσών στα υπόλοιπα) ενώ οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από MDF με πολλές εσωτερικές ενισχύσεις. Τα φίλτρα διαχωρισμού είναι τέταρτης τάξης σε όλα τα ηχεία και χρησιμοποιούν audiophile υλικά όπως πηνία αέρος και πυκνωτές πολυπροπυλενίου.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr