Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/02/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ DOLBY-INTEL ΓΙΑ LICENSING ΣΕ CODECS ΤΡΙΤΩΝ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Δυναμική είσοδος
της Dolby στην αγορά των HTPC

17.02.2004
Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια του Intel Development Forum και, με δεδομένη την ιδιαίτερη αυστηρότητα της Dolby όσον αφορά την χρήση σημάτων και λογοτύπων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγορά των προσωπικών υπολογιστών.  Βάση της συνεργασίας, σύμφωνα με την σχετική δήλωση του Louis Burns (γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της Intel) θα είναι η δυνατότητα licensing σε τρίτους κατασκευαστές codecs να χρησιμοποιούν λογότυπους αντίστοιχους των δυνατότητων τους επάνω σε συγκεκριμένα PCs ώστε να πληροφορείται ο αγοραστής για τις δυνατότητες της κάθε μηχανής.  Οι τεχνολογίες της Dolby τις οποίες αφορά η συμφωνία είναι η Sound Room, (virtual πολυκαναλικός ήχος βασισμένος στα Dolby Headphone, Dolby Virtual Speaker και Dolby Pro Logic II), η Ηome Theater (πολυκαναλικός ήχος 5.1 και virtual πολυκαναλικός ήχος βασισμένος στα Dolby Digital, Dolby Headphone, Dolby Virtual Speaker, Dolby Pro Logic II και Dolby Stereo Creator) καθώς και η Master Studio (αναπαραγωγή πολυκαναλικού ήχου 7.1 και authoring με Dolby Digital που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και Dolby Digital Encoding χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφής αναφορά στο αν το authoring θα περιλαμβάνει και πολυκαναλικό encoding).

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr