Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/01/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ CAMCORDER THΣ ΣΕΙΡΑΣ ZR EXOYN ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

H νέα σειρά ZR της Canon...

09.01.2004
... περιλαμβάνει τρία miniDV Camcorders κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι οι πολλές δυνατότητες και η λογική τιμή. O στόχος της σειράς ZR που περιλαμβάνει τα μοντέλα ΖR80, ZR85, και ZR90,  είναι να προσφέρει μία σειρά από ευκολίες που θα κάνουν την ζωή του εικονολήπτη πιο εύκολη.  Σε αυτές περιλαμβάνονται το Skin Detail Mode, ένας ρυθμός λήψης που αυτόματα βελτιστοποιεί τους τόνους του δέρματος, η δυνατότητα ανίχνευσης του τέλους της προηγούμενης εγγραφής, ώστε να τυλίγεται η ταινία μέχρι αυτό το σημείο αυτόματα, η ύπαρξη μνήμης SD στην οποία είναι δυνατόν να εγγραφούν λήψεις μικρής διάρκειας σε MPEG-2 αλλά και να μεταφερθούν τμήματα από την ταινία, αφού προηγούμενως κωδικοποιηθούν σε ΜPEG-2 (ZR85 και ZR90), η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ταυτόχρονα με την εγγραφή κινούμενης εικόνας, καθώς επίσης και η κατ' επιλογήν εστίαση (σε τρία σημεία).  Τα camcorders της σειράς χαρακτηρίζονται επίσης από χαμηλή κατανάλωση που τους δίνει μεγάλη αυτονομία η οποία με την "μεγάλη" μπαταρία μπορεί να φτάσει ακόμη και τις δωδεκα ώρες.
To οπτικό σύστημα των μηχανών της σειράς ZR περιλαμβάνει αισθητήρα LCD 2.5 ιντσών και προσφέρει ζουμ x18, x20 και x22   και ψηφιακό ζούμ x360, x400 και x440, στην ZR80, ZR85 και ZR90 αντίστοιχα.  Περιλαμβάνει επίσης  σύστημα σταθεροποίσης, δυνατότητα για λύψεις σε χαμηλές ταχύτητες (1/30 έως 1/500) για συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς επίσης και night mode.  Kαι οι τρείς μηχανές βασίζονται στην τεχνολογία DIGIC DV το οποίο εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση χρωμάτων τόσο στην λήωη κινούμενης εικόνας όσο καi στην λήψη φωτογραφιών.  Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, οι μηχανές της σειράς ZR προσφέρουν έξοδο IEEE1394 ενώ η κορυφαία προσφέρει και S-Vhs.
Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα (ZR-85 και ZR90) είναι συμβατά με την τεχνολογία PictBridge για απ' ευθείας εκτύπωση εικόνων σε εκτυπωτή.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

NEO!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
Super Audio CD
(Νοέμβριος 2003)

Kατεβάστε τον  κατάλογο 23 σελίδων με τους 1100 δίσκους Super Audio που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες.

DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2003
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr