Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEO DVD-AUDIO/VIDEO PLAYER AΠΟ ΤΗΝ ARCAM ΜΕ HDMI...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

DVD-Audio/Video player
με HDMI από την Arcam στη σειρά DiVA.

05.04.2004
Το DV79 βασίζεται στον επεξεργαστή εικόνας Vaddis 5 της Zoran ο οποίος προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης με το πρωτόκολλο HDMI καθώς επίσης και δυνατότητες εξόδου σήματος προοδευτικής σάρωσης και μετατροπής από NTSC σε PAL και αντίστροφα.  Ετσι, το νέο player της Arcam υποστηρίζει αναλύσεις 480i/p,  576i/p μέσω της HDMI καθώς και 525p και 625p μέσω των εξόδων RGB (σε SCART) και χρωματικών συνιστωσών.  H έξοδος του Vaddis οδηγείται σε έξι dacs της Analog Devices (12bit/216MHz). Το DV79 είναι συμβατό με DVD-Audio, DVD-Video, VCD, SVCD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW  CD, MP3, WMA, Photo CD και JPEG και μπορεί να αποκωδικοποίσει πολυκαναλικό ήχο Dolby Digital (και Pro Logic II) και DTS.  Το τμήμα του ήχου βασίζεται σε έναν 32μπιτο επεξεργαστή της Zoran ο οποίος ακολουθείται από 6 dacs 24bit/192kHz της Wolfson.  H Arcam έχει εφοδιάσει το player με σύστημα εισαγωγής χρονικής καθυστέρησης στον ήχο (για lip syncing), bass management με ρυθμιζόμενη συχνότητα αποκοπής στην περιοχή 50-150Hz με βήματα των 10Hz καθώς επίσης και αποκωδικοποιητή HDCD.  Ενδιαφέρον επίσης είναι το ότι το DV79  μπορεί να αναπαράγει αρχεία ΜΡ3 και WMA από δίσκους προσφέροντας μάλιστα και δυνατότητα browsing στην οθόνη της συσκευής.  Οι πωλήσεις του DV79 αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Απρίλιο.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr