Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/06/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η YAMAHA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ MUSICCAST2...

SITE MAP


MusicCAST 2: Η Yamaha μπαίνει στο... δίκτυο
22/06/2009
Η σειρά συσκευών MusicCAST 2 βασίζεται στην τεχνολογία οικιακής δικτύωσης την οποία έχει αναπτύξει η Yamaha εδώ και αρκετό καιρό για προϊόντα όπως ο server MCX-1000. Ωστόσο, η δομή των συστημάτων που μπορεί κανείς να φτιάξει με το MusicCAST 2 κάνει σαφείς τις προθέσεις της εταιρίας: Να ανταγωνιστεί συστήματα όπως το Sonos, απευθυνόμενη σε καταναλωτές που θέλουν λύσεις “πακέτο”. Την στιγμή αυτή, στην σειρά των προϊόντων περιλαμβάνεται το MCX-RC100, ο ελεγκτής του συστήματος με έγχρωμη οθόνη 3.5 ιντσών και touchpad για εύκολο χειρισμό, το media player MCX-A300 με ενσωματωμένους τελικούς ενισχυτές και το media player MCX-P200 το οποίο περιλαμβάνει μόνο έξοδο στάθμης line και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάποιο συμβατικό συνδυασμό ενισχυτή/ηχείων. Η αρχιτεκτονική του MusicCAST 2 δεν είναι ασυνήθιστη: Δίνει στον χρήστη πρόσβαση σε πόρους του δικτύου (σκληρούς δίσκους υπολογιστών, συσκευές συμβατές με DLNA και NAS) και επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να είναι δυνατό το streaming δικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και η χρήση υπηρεσίων οπως η Rapsody. Υποστηρίζει τα βασικά φορμά αρχείων (MP3, WMA, FLAC, MP4 AAC και WAV) και το λογισμικό server που τρέχει είναι το γνωστό Twonky. Προσφέρονται όλες οι δυνατότητες δικτύωσης, μέσω Ehternet, WiFi και Bluetooth, ενώ, όπως είναι φυσικό, υποστηρίζονται λειτουργίες multiroom.
Η Yamaha σε μια προσπάθεια να διευκολύνει το ξεκίνημα των υποψήφιων αγοραστών στο χώρο του δικτυακού audio προσφέρει και το πακέτο ZonePack το οποίο περιλαμβάνει έναν ελεγκτή και δύο MCX-A300.
ΙΝFO: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, web: http://www.nakas.gr, http://www.yamaha.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr