Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/12/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η WLM ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕΙΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΕς ΚΑΙ DAC...

SITE MAP


Η WLM παρουσίασε σειρά ενισχυτών
1/11/2009
Η WLM δημιούργησε έναν διαφορετικό κλάδο τον οποίο ονομάζει “WLM Acoustics” και διαφοροποιήται από την “WLM Loudspeakers” στην προσπάθειά της να δώσει έμφαση σε αυτό το νέο αντικείμενο. Τα μοντέλα που αποτελούν τη σειρά είναι οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές Sonata Integrated, Sonata SE, Minueta, και ο τελικός Allegra Power Amp, ο μετατροπέας d/a Gamma, ο προενισχυτής  Linea, και ο  προενισχυτής κεφαλών Phonata.
Ο Sonata SE είναι ένας ολοκληρωμένος δικάναλος στερεοφωνικός ενισχυτής τάξης Α με EL34 και single ended στάδιο εξόδου που αποδίδει 2X11W RMS, ενώ ο Sonata Integrated είναι ένας τηλεχειριζόμενος στερεοφωνικός ενισχυτής με 4 EL34 ο οποίος αποδίδει 20W σε τάξη Α και 35 W σε τάξη ΑΒ. Στον Minueta, ο χρήστης με την βοήθεια ενός διακόπτη μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Ultra Linear ή σε τριοδική λειτουργία των EL84 με απόδοση 14 και 5W αντιστοίχως. Η σειρά των ενισχυτών κλείνει με τον μονοφωνικό ενισχυτής τάξης Α Allegra ο οποίος διαθέτει 6 EL34 με δυνατότητα επιλογής Ultra Linear και τριοδικής λειτουργίας αποδίδοντας ισχύ 90W/8Ω και 120W/4Ω σε λειτουργία UL, ενώ στην τριοδική λειτουργία η ισχύς είναι 45W/8Ω.
Το dac Gamma είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Weiss Engineering. Το Gamma διαθέτει δύο αναλογικά στάδια εξόδου, ένα με ECC88/6N23P-EV και ένα ημιαγωγικό, με ένα μόνο τρανζίστορ στο δρόμο του σήματος, χωρίς ανάδραση. Διαθέτει είσοδο S/PDIF  με δυνατότητα να ανέβει μέχρι τα 192kHz/16bit και θύρα USB με δυνατότητα μέχρι τα 48kHz/16bit ενώ δεν απαιτείται κάποια εγκατάσταση λογισμικού για την συμβατότητα με το Mac ή το PC. Το εντυπωσιακό με τον Gamma είναι ότι βασίζεται σε non-oversampling αρχιτεκτονική, επιλογή που δεν καταλαβαίνουμε πως έγινε “σε συνεργασία με την Weiss”!
Τέλος η WLM Acoustics κατασκεύασε 2 μοντέλα προενισχυτών, τον  Linea που είναι ένας  τηλεχειριζόμενος προενισχυτής με 2 6N1P-EV και μία ECL82, 5 εισόδους line και προσφέρει έξοδο για sub και σήματος προς εγγραφή, καθώς και τον Phonata για φωνογραφικές κεφαλές κινητού μαγνήτη και κινητού πηνίου ο οποίος χρησιμοποιεί μετασχηματιστές Lundahl. Όλοι οι ενισχυτές είναι χειροποίητοι με περιβλήματα από αυστριακό ξύλο και αλουμίνιο.
ΙΝFO: Audio Κ. Μασσέλου, τηλ.: 210-322.1903, web: http://www.wlm-acoustics.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr