Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/07/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η WILSON AUDIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SOPHIA...


Νέο Sophia από την Wilson Audio
21/06/2010
Το Sophia είναι, ίσως, το πιο δημοφιλές ηχείο της Wilson κυρίως λόγω της τιμής του. Είναι μια σχεδίαση τριών δρόμων, τριών μεγαφώνων με καμπίνα bass reflex και την χαρακτηριστική πυραμιδοειδή διαμόρφωση του ανώτερου τμήματος στο οποίο είναι τοποθετημένα το τουίτερ και το μιντ.
Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί το τουίτερ ανεστραμμένου θόλου από τιτάνιο μιας ίντσας που αναπτύχθηκε αρχικώς για το Maxx Series-3 και του οποίου η κατασκευή προβλέπει την εξασθένηση του οπίσθιου κύματος που δημιουργεί το τουίτερ, ενώ το μιντ είναι μια οικονομική έκδοση της μονάδας που χρησιμοποιήται στο κορυφαίο Alexandria X2 Series 2. To γούφερ είναι διαμέτρου δέκα ιντσών με κώνο από αλουμίνιο και στην τελευταία αυτή έκδοση έχει πολύ μεγαλύτερο μαγνητικό σύστημα σε σχέση με αυτό των προηγούμενων εκδόσεων.
Το κροσόβερ έχει υποστεί και αυτό σημαντικές αλλαγές (η εταιρία δεν δίνει άλλες λεπτομέρειες) και οι αντιστάσεις στις οποίες έχει πρόσβαση ο χρήστης για το fine tuning βρίσκονται τώρα σε θέση με ευκολότερη πρόσβαση.
Το Sophia Series 3 είναι ένα ηχείο με σχετικά χαμηλή ευαισθησία (87dBSPL/w/m) και εμπέδηση που τυπικά είναι 4Ω (με ελάχιστη τιμή τα 3.1Ω στα 98Hz). Η απόκρισή του είναι 20Hz-22.5kHz (+/-3dB).
ΙΝFO: Studio Genesis, τηλ.: 210-362.3946, web: http://www.wilsonaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr