Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ TOSHIBA ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...


Στην ελληνική αγορά οι νέες τηλεοράσεις της Toshiba
24/04/2010 
Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων τηλεοράσεων LCD της σειράς XV733. Οι νέες τηλεοράσεις LCD είναι οι πρώτες στην Ευρώπη με πιστοποίηση συμβατότητας με τα Windows 7. Η νέα σειρά προσφέρει ποιότητα εικόνας Full HD και είναι εξοπλισμένη με έναν αναλογικό και ένα ψηφιακό δέκτη DVB-T/C, ο οποίος υποστηρίζει επίσης προβολή υλικού HD.
Τα νέα μοντέλα μπορούν να διαχειριστούν βίντεο, ήχο και φωτογραφίες από συσκευές οι οποίες είναι συμβατές με το πρότυπο DLNA και υποστηρίζουν τη σύνδεσή τους σε ασύρματο δίκτυο (802.11a/b/g/n) μέσω ενός προαιρετικού στικ USB της Toshiba. Για τους χρήστες που επιθυμούν ενσύρματες συνδέσεις, οι συσκευές της σειράς XV διαθέτουν επίσης μια θύρα LAN.
Οι τηλεοράσεις διαθέτουν τέσσερις υποδοχές HDMI, δύο θύρες USB και υποδοχή καρτών μνήμης SD. Οι δύο υποδοχές Scart, η θύρα PC, οι είσοδοι για σύνδεση ακουστικών, καθώς και η υποδοχή DVB common interface (CI+) ολοκληρώνουν τις δυνατότητες διασύνδεσης των συσκευών.
Όλες οι συσκευές της σειράς XV συνδυάζουν την τεχνολογία επεξεργασίας 100 Hz Active Vision M100HD και υποστηρίζουν την λειτουργία AutoView της Toshiba η οποία επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες τιμές για τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, γάμμα, όξυνσης και κορεσμού των χρωμάτων της εικόνας κατά την αρχική ρύθμιση, ενώ προσαρμόζει συνεχώς τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το φωτισμό του περιβάλλοντος και το υλικό που προβάλλεται στην οθόνη. Στον τομέα του ήχου, χρησιμοποιήται η λειτουργία εξισορρόπησης της στάθμης του ήχου Dolby Volume και υπάρχει ο ισοσταθμιστής Audyssey EQ. Η λειτουργία AutoView, τέλος, συμβάλλει και στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μειώνει τη στάθμη του οπίσθιου φωτισμού κάθε φορά που το επιτρέπουν οι συνθήκες  στο χώρο προβολής και το υλικό.
ΙΝFO: Ιntersys A.E., τηλ.: 210-955.4.000, web: http://www.intersys.gr/, http://www.toshiba-greece.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr