Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ TIVOLI AUDIO...

SITE MAP


Model 10 από την Tivoli Audio
04/03/2010
Το νέο προϊόν της Tivoli Audio ονομάζεται, Model 10. Πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος επιτραπέζιο ραδιόφωνο το οποίο βασίζεται σε ψηφιακό δέκτη και μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με ένα δεύτερο ηχείο ίδιου μεγέθους ώστε ο χρήστης να αποκτήσει ένα πλήρες στερεοφωνικό σύστημα. Χρησιμοποιεί ένα μεγάφωνο πλήρους φάσματος 3 ιντσών και ο χειρισμός του γίνεται από το επάνω μέρος με ένα περιστρεφόμενο dial για μεγαλύτερη ευκολία. Διαθέτει οθόνη ενδείξεων και προσφέρει ρυθμιστικά τονικότητας και ισορροπίας καθώς και ένα ψηφιακό ρολόι με δύο ανεξάρτητα ξυπνητήρια για να ξυπνάτε είτε με μουσική είτε με τον κλασικό ηχητικό τόνο.
Το κομμάτι του δέκτη  FM μπορεί να αποκωδικοποιήσει RDS και προσφέρει πέντε θέσεις μνήμης για την αποθήκευση των σταθμών. Οι δυνατότητες σύνδεσης είναι αρκετά ενδιαφέρουσες με την κλασική είσοδο line όπου μπορεί να συνδεθεί σχεδόν οτιδήποτε, από CD Player μέχρι iPhone, iPod ή άλλο MP3 Player, την κάπως ασυνήθιστη Mix Audio (όπου το σήμα μειξάρεται με το σήμα του δέκτη) και τις εξόδους εγγραφής, ακουστικών και υπογούφερ. Διαθέτει και τηλεχειριστήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένεται στην αγορά το καλοκαίρι, αλλά η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν.
ΙΝFO: Άποψις, τηλ.: 2310-322.155, web:  http://www.apopsissound.grhttp://www.tivoliaudio.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr