Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TANNOY...

SITE MAP


Definition: Νέα σειρά ηχείων από την Tannoy
05/04/2009
Η νέα σειρά ηχείων Definition περιλαμβάνει τρία μοντέλα ηχείων. Από αυτά, το DC8 είναι μια σχεδίαση για τοποθέτηση σε ράφι ή σε βάση ενώ τα δύο μεγαλύτερα, DC8T και DC10T είναι ηχεία δαπέδου. Όπως θα περίμενε κανείς, η Tannoy έχει χρησιμοποιήσει και στα τρία μοντέλα μια ομοαξονική μονάδα WideBand η οποία περιλαμβάνει μιντ/γούφερ 8 ιντσών και τουίτερ θόλου από τιτάνιο, μίας ίντσας στο μικρό DC8, και μονάδες WideBand 8 και 10 ιντσών αντίστοιχα στα DC8T και DC10T. Οι μονάδες WideBand έχουν απόκριση συχνότητας που φθάνει τα 35kHz κάνοντας έτσι τα ηχεία να είναι κατάλληλα για αναπαραγωγή ηχογραφήσεων υψηλής ανάλυσης. Στα δύο μοντέλα δαπέδου η ομοαξονική μονάδα υποβοηθείται και από ένα ακόμη γούφερ ίδιας διαμέτρου το οποίο λειτουργεί στην κατώτερη περιοχή (κάτω από τα 200Hz στην περίπτωση του DC10T και κάτω από τα 250Hz στην περίπτωση του DC8T).
Τα φίλτρα διαχωρισμού είναι δεύτερης τάξης στον κλάδο των χαμηλών και πρώτης τάξης στον κλάδο των υψηλών συχνοτήτων χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν υποστεί κρυογενετική επεξεργασία (στους -190 βαθμούς). Οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από επιλεγμένη ξυλεία (κόντρα πλακέ θαλάσσης από περιοχές με συγκεκριμένες κλιματικές συνθήκες) έχουν καμπυλωμένες πλευρές και εσωτερική απόσβεση με την χρήση μιας τεχνικής που η Tannoy ονομάζει DMT. Οι υποδοχές σύνδεσης είναι της WBT και είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχει και σύνδεση γείωσης για την μείωση των θορύβων που επάγονται στο καλώδια μεταφοράς του σήματος. Τα ηχεία της σειράς Definition είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμές 2.700, 4.499 και 5.499 ευρώ αντίστοιχα για τα μοντέλα DC8,  DC8T και DC10T.
ΙΝFO: Adamco, τηλ.: 210-644.4512, web: http://www.adamco.gr/ , http://www.tannoy.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr