Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/12/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NETWORK PLAYER ΑΠΟ ΤΗΝ T+A...

SITE MAP


DAC/Network player από την T+A
12/12/2008
Αντίθετα με ότι μπορεί να πίστευε κανείς, οι Γερμανοί δείχνουν να έχουν επενδύσει σοβαρά σε αυτό που ονομάζουμε γενικώς “νέα μέσα” έχοντας ήδη στην σειρά των προϊόντων τους δύο συσκευές με δυνατότητες χειρισμού media players και αρχείων. Τόσο το Caruso (μια επιτραπέζια ολοκληρωμένη συσκευή) όσο και το Music Player της φθηνότερης σειράς “E” μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους αποστολές. Το MP 1250 R είναι, πάντως, η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας να εμφανίσει μια συσκευή με δυνατότητες streaming που απευθύνεται στον χώρο των απαιτητικών ακροατών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η Τ+Α, πρόκειται για έναν DAC βασισμένο στην γνωστή αρχιτεκτονική που αγαπούν οι Γερμανοί, δηλαδή με διπλούς, διαφορικούς DACs, custom upsampling με δυνατότητα επιλογής του αλγόριθμου και αναλογικό φίλτρο τρίτης τάξης Bessel στην έξοδο, o οποίος είναι εξοπλισμένος με μια πλακέτα επικοινωνίας η οποία υποστηρίζει σύνδεση στο οικιακό δίκτυο μέσω Ethernet 100/10 και WLAN (802.11/b/g), σύνδεση media players και σκληρών δίσκων μέσω USB καθώς επίσης και σύνδεση/χειρισμό iPod.
Ο χρήστης μπορεί να προσπελάσει όλους τους πόρους του δικτύου (υπολογιστές και NAS) και να αναπαράγει αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτούς. Προσφέρει μεγάλη συμβατότητα καθώς μπορεί να αποκωδικοποιήσει MP3, WMA, FLAC, AAC, OGG-Vorbis και WAV ενώ είναι δυνατό και τo streaming δικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών μέσω της υπηρεσίας vTuner (χωρίς να γίνεται σαφές αν ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει την εγγραφή του σε αυτήν).
Ο χειρισμός μπορεί να γίνει είτε από την πρόσοψη είτε μέσω του τηλεχειριστηρίου που χρησιμοποιήται σε όλες τις συσκευές της σειράς R.
Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του δύο ψηφιακές εισόδους και μια έξοδο, καθώς και μια αναλογική, single ended έξοδο για την σύνδεση με τον προενισχυτή.
ΙΝFO: web: http://www.taelektroakustik.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr