Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/10/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ WALKMAN ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα walkman από την Sony
28/08/2008
H σειρά “S” περιλαμβάνει δύο μοντέλα με κωδικούς NWZ-S630F και NWZ-S730F τα οποία διαθέτουν codecs για ήχο και εικόνα, οθόνη QVGA 2 ιντσών και μεγάλη αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 40 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι το σύστημα καταστολής εξωτερικών θορύβων (στο μεγάλο μοντέλο 730) το οποίο χρησιμοποιεί τα ειδικά ακουστικά EX για να απομονώσει τον χρήστη από το θορυβώδες περιβάλλον του καθώς επίσης και η τεχνολογία SensMe η οποία επιτρέπει την δημιουργία playlists με βάση την μουσική δομή των ίδιων των τρακς και όχι με βάση μόνο τα metadata προσφέροντας έτσι την δυνατότητα να προσαρμοστεί η αναπαραγωγή του υλικού στην διάθεση του χρήστη.
Η μεσαία σειρά “Ε” περιλαμβάνει το player ΝWΖ-Ε430F, είναι επίσης ευέλικτη όσον αφορά τους ενσωματωμένους codecs για ήχο και εικόνα, έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τις 45 ώρες για ακρόαση μουσικών αρχείων και πολύ απλό user interface για το φόρτωμα των κομματιών.
Τέλος, η σειρά “B” απευθύνεται σε όσους ψάχνουν κάτι οικονομικό και απλό στην χρήση. Περιλαμβάνει δύο players, το NWZ-B130 και το B130F, τα οποία είναι εξοπλισμένα μόνο με codecs ήχου, αλλά διαθέτουν ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη. Κι εδώ, το φόρτωμα του player με αρχεία είναι πολύ απλό, αφού αρκεί να συνδεθεί στη θύρα USB του υπολογιστή και τα κομμάτια να “συρθούν” στο αντίστοιχο folder.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr