Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AV ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ES ΤΗΣ SONY...

SITE MAP


Νέοι ραδιοενισχυτές στην σειρά ES της Sony
21/11/2009
Η Sony παρουσίασε δύο νέα μοντέλα στην κορυφαία σειρά συσκευών ES. Πρόκειται για δύο μεγάλους ραδιοενισχυτές με κωδικούς STR-DA5500ES και STR-DA3500ES, ενώ σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου πρόκειται να προστεθεί στην σειρά και ένα changer δίσκων με χωρητικότητα έως και 400 BDs, CDs και DVDs. Και τα δύο νέα μοντέλα προσφέρουν 7.1 κανάλια και αποδίδουν ισχύ 100W ανά κανάλι. Υποστηρίζουν ήχο, PCM  Dolby Digital + και Dolby TrueHD καθώς και dts HD. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν σήμα βίντεο 1080p, χρωματικά μοντέλα  Deep Color και x.v. Colour καθώς και προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε 24p True Cinema. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να πραγματοποιήσουν upscaling των σημάτων βίντεο.
Οι δυο ραδιοενισχυτές διαφέρουν στο ότι ο STR-DA5500ES διαθέτει 6 εισόδους HDMI, δύο θύρες ψηφιακών μέσων για συνδέσεις με κινητά τηλέφωνα και walkman της Sony, iPods και συσκευές Bluetooth ενώ, ακόμη, είναι συμβατός με την προδιαγραφή DLNA που επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο και διαθέτει ενσωματωμένο διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ο μικρότερος, STR-DA3500ES, έχει 4 εισόδους HDMI και μια θύρα ψηφιακών μέσων.
Οι δύο ραδιοενισχυτές προσφέρουν εύκολη ρύθμιση χάρις στο Digital Cinema Auto Calibration, ενώ επιπροσθέτως ο STR-DA5500ES διαθέτει και την λειτουργία του Automatic Phase Matching για την βελτιστοποίηση της απόδοσης ακόμη και αν τα ηχεία δεν βρίσκονται στις ιδανικές θέσεις. Οι νέες συσκευές βρίσκονται στην αγορά από τον Οκτώβριο ενώ στις αρχές του 2010 αναμένεται και η είσοδος στην αγορά του changer που θα έχει κωδικό BDP-CX7000ES.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr