Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/04/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ 3D ΑΠΌ ΤΗΝ SONY...

SITE MAP


Ραδιοενισχυτής AV για 3DTV από την Sony
18/02/2010
Τον πρώτο της ραδιοενισχυτή audio/video 7.1 που θα είναι συμβατός με σήματα βίντεο 3D ανακοίνωσε  με σχετικό δελτίο τύπου η  Sony. Ο νέος ενισχυτής ονομάζεται STR-DN1010 και διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται για να υποστηριχτεί και να αναπαραχθεί εικόνα 3D. Για όσους αναρωτιούνται για την σχέση μεταξύ ραδιοενισχυτών και εικόνας 3D η απάντηση είναι απλή: O δίαυλος HDMI θα πρέπει να υποστηρίζει τις νέες προδιαγραφές κάτι που αυτή την στιγμή δεν είναι προφανές για όλες τις συσκευές (όπως παλαιότερα δεν ήταν προφανές για τα σήματα υψηλής ευκρίνειας).
Ο STR-DN1010 υποστηρίζει HDMI έκδοσης  1.4, συστήματα μέχρι 7.1 κανάλια με τελικούς ενισχυτές 110W/8Ω και διαθέτει 7 εισόδους σήματος βίντεο υψηλής ευκρίνειας τέσσερις HDMI και συνιστωσών με όλες να υποστηρίζουν Full HD (1080/24p). Επιπλέον, ο ραδιοενισχυτής έχει τη δυνατότητα να κάνει upscale το αναλογικό σήμα video σε ανάλυση 1080p.
Από πλευράς audio, o STR-DN1010 είναι συμβατός με Dolby TrueHD και dts-HD/Master Audio, και διαθέτει την γνωστή ψηφιακή υποδοχή media (Digital Media Port) για σύνδεση με  iPhone ή iPod καθώς και δυνατότητα wireless. Πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή του θα είναι κάτω από 500 ευρώ.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr