Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/04/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AV ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

SITE MAP


Νέοι ραδιοενισχυτές AV από την Sony
25/03/209
O STR-DA6400ES είναι ο κορυφαίος ραδιοενισχυτής της εταιρίας με δυνατότητα δικτύωσης και είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του DLNA (Digital Living Network Alliance), γεγονός που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα να streamάρει αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών μέσω του οικιακού δικτύου από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να αναγνωριστεί ως media server (pc ή επιτραπέζια). Το ενδιαφέρον με τον STR-DA6400ES είναι ότι προσφέρει δυνατότητα streaming και στα σήματα από αναλογικές πηγές (μετά τον ADC φυσικά...), οπότε ο χρήστης μπορεί ακούσει, μέσω του δικτύου του, αναλογικό ραδιόφωνο, βινύλιο και κασέτες.  Ο ραδιοενισχυτής προσφέρει ακόμη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω της υπηρεσίας ShoutCast) και να υποστηρίξει multizone τόσο σε audio όσο και σε βίντεο. Διαθέτει έξι εισόδους HDMI, από τις οποίες η μια βρίσκεται στην πρόσοψη και μπορεί να χειριστεί σήματα 1080/24p και x.v.Colour και να τα εμφανίσει σε μια από τις δύο εξόδους HDMI που διαθέτει. Στο κομμάτι του audio, προσφέρει 7.1 κανάλια και είναι συμβατός με όλα τα πρόσφατα φορμά κινηματογραφικού ήχου υψηλής ανάλυσης. Η ρύθμιση του συστήματος γίνεται με την τεχνολογία Digital Cinema Auto-Calibration.
H Sony ανακοίνωσε, επίσης, μια νέα σειρά ραδιοενισχυτών, την DH, η οποία είναι ανώτερη της DG. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τρία μοντέλα, STR-DH500, STR-DH700 και STR-DH800, με το “500” να είναι το μικρότερο μοντέλο με ήχο 5.1 και δυνατότητα switching τριών HDMI, το “700” να απευθύνεται σε περισσότερο απαιτητικούς χρήστες, προσφέροντας ήχο 7.1 και routing 3 HDMI (για όσους δεν το γνωρίζουν, οι ενισχυτές που πραγματοποιούν switching δεν εμφανίζουν το σήμα audio στην έξοδο HDMI, σε αντίθεση με αυτούς που πραγματοποιούν routing) και όντας συμβατός με τα χρωματικά μοντέλα x.v.Colour και Deep Colour. Ο κορυφαίος ραδιοενισχυτής της σειράς DH είναι ο STR-DH800 ο οποίος διαθέτει 4 εισόδους HDMI και υποστηρίζει τους κορυφαίους codecs ήχου υψηλής ανάλυσης Dolby True HD και DTS HD Master Audio.
O STR-DA6400ES μαζί με τους STR-DH500 και STR-DH700 θα είναι διαθέσιμοι τον Μάιο ενώ ο STR-DH800 θα μπει στην αγορά τον Ιούλιο.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr