Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ PS3...

SITE MAP


Κυκλοφορεί το νέο PS3
20/09/2009
Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου συστήματος PS3, από τους επεξεργαστές και το τροφοδοτικό έως το μηχανισμό ψύξης, έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, με αποτέλεσμα ένα πολύ λεπτότερο και ελαφρύτερο προιόν. Συγκρινόμενο με το αρχικό μοντέλο PS3 των 60GB, το κύκλωμα, αλλά και το συνολικό πάχος και βάρος έχουν μειωθεί κατά σχεδόν δύο τρίτα, με  συνέπεια την ελάττωση του θορύβου του ανεμιστήρα. Διατηρώντας τον κομψό καμπυλόγραμμο σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου, η εμφάνιση του νέου PS3 είναι προσεγμένη, ενώ το φινίρισμα των επιφανειών του προσδίδει μια νέα αίσθηση και ένα πολύ πιο σύγχρονο στυλ.
Το νέο PS3 προσφέρει τις δυνατότητες των υπαρχόντων μοντέλων, όπως τη δυνατότητα προβολής ταινιών υψηλής ευκρίνειας και παιχνιδιών από δίσκους Blu-ray (BD), αλλά και άφθονο περιεχόμενο και υπηρεσίες, που διατίθενται για download μέσω του διαδικτύου. Ο αποθηκευτικός χώρος του νέου PS3 έχει αυξηθεί από τα 80GB στα 120GB προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν περισσότερα παιχνίδια, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και περιεχόμενο που θα κατεβάζουν μέσω του PlayStation Network. Με περισσότερους από 27 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο, το PlayStation Network προσφέρει περισσότερα από 15,000 πακέτα ψηφιακού περιεχομένου –από παιχνίδια, trailers και demos έως  ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω του PlayStation Store. Τα μέλη του PlayStation Network μπορούν επίσης να κατεβάζουν δωρεάν εφαρμογές, όπως το PlayStation Home, μια επαναστατική, τρισδιάστατη διαδικτυακή διαδραστική κοινότητα διαθέσιμη στο PS3, που επιτρέπει την επικοινωνία και την ανταλλαγή εμπειριών από τα διάφορα παιχνίδια, αλλά και το Life with PlayStation, το οποίο προσφέρει στους χρήστες διάφορες ειδήσεις και πληροφορίες σε μια τηλεοπτική οθόνη στο καθιστικό τους. Ανάμεσα στις νέες δυνατότητες που θα προσφέρονται είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας Bravia Sync για κεντρικό έλεγχο από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού (3.00) δεν θα επιτρέπει πλέον την αλλαγή του λειτουργικού συστήματος από τον χρήστη, αλλά θα προσφέρει διάφορες νέες επιλογές (όπως το What's New).
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr, http://www.playstation.gr, http://www.playstation.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr