Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/07/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ SONY...

SITE MAP


Η Sony ανασχεδιάζει τα κόμπακτ συστήματα
30/06/2009
Τα δύο νέα συστήματα ανακοινώθηκαν επισήμως στο τέλος Ιουνίου και αναμένονται στην αγορά τον Σεπτέμβρη. Το μεγαλύτερο από αυτά, με κωδικό NAS-Z200iR περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά από δυνατότητες διασύνδεσης, με iPod, με PC, με το διαδίκτυο για streaming ραδιοφωνικών σταθμών και με άλλες ασύρματες πηγές συμβατές με DLNA/WiFi, ενώ διαθέτει CD player (με μηχανισμό slot-loading στην πάνω επιφάνεια της συσκευής) το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει τόσο συμβατικούς δίσκους όσο και δίσκους με αρχεία MP3, θύρα USB και συμβατικό δέκτη AM/FM (για τους αθεράπευτους φίλους  των ερτζιανών...). Η συσκευή είναι εξαιρετικά απλή σε εμφάνιση και όλες οι λειτουργίες της ενεργοποιούνται από ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη 3.5 ιντσών. Τα ηχεία του συστήματος είναι τοποθετημένα σε καμπίνες διαμορφωμένες στο εσωτερικό της συσκευής και διαθέτουν διπλό μαγνητικό σύστημα από νεοδύμιο ώστε να μπορούν να αποδώσουν σε υψηλές στάθμες. Οι ενισχυτές που τα οδηγούν έχουν ισχύ 20W ανά κανάλι.
Το μικρότερο σύστημα έχει κωδικό CMT-Z100R και διαφέρει ως προς το μεγάλο στο ότι δεν έχει δυνατότητες πρόσβασης στο οικιακό δίκτυο, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να “δει” διαδικτυακό ραδιόφωνο ούτε να streamάρει μουσική από υπολογιστές. Επίσης δεν έχει δυνατότητες ασύρματης ζεύξης.
Και τα δύο μηχανήματα μπορούν να στηριχτούν στον τοίχο με μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται και για τις τηλεοράσεις (συμβατούς με το πρότυπο VESA).
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr