Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/06/20029


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η SONY ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ GIGA JUKE...

SITE MAP


Η σειρά Giga Juke της Sony εξελίσσεται...
02/06/2009
Η εταιρία παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα στην σειρά Giga Juke με κωδικούς NAS-E300HD και NAS-SC500PK. Τo μεγάλο μοντέλο (SC500PK) περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 160GB o ο οποίος επαρκεί για την αποθήκευση 1300 ωρών μουσικής κωδικοποιημένης σε MP3/256kbps, είναι συμβατό, εκτός των MP3, με αρχεία AAC, PCM, WMA και ATRAC (αλλά όχι FLAC) και διαθέτει ενσωματωμένη βάση δεδομένων για τα tags, η οποία, φυσικά, μπορεί να ενημερωθεί μέσω του διαδικτύου. Η σύνδεση με το οικιακό δίκτυο γίνεται είτε μέσω συμβατικού Ethernet είτε και ασύρματα. Το πακέτο περιλαμβάνει και ένα ασύρματο player το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και ο χρήστης μπορεί να προσθέσει περισσότερα δημιουργώντας μέχρι πέντε ζώνες που μπορούν να τροφοδοτηθούν από διαφορετικά streams. Ανάμεσα στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο νέο σύστημα περιλαμβάνονται νέα γούφερ στα ηχεία, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) η οποία βελτιώνει των ήχο των συμπιεσμένων αρχείων ενώ οι ενισχυτές του κυρίως συστήματος είναι πλέον S-Master. Υπάρχει τέλος και η τεχνολογία SensMe η οποία χρησιμοποιώντας αλγόριθμους ανάλυσης της μουσικής μπορεί να κατηγοριοποιήσει το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου σε 27 διαφορετικά “κανάλια” επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει, χωρίς κόπο, την κατάλληλη μουσική ανάλογα με την ώρα και την διάθεση.
Το NAS-E300HD είναι ένα μικρότερο μοντέλο με σκληρό δίσκο 80GB, το οποίο υποστηρίζει αρχεία MP3, AAC και WMA και διαθέτει μικρότερους ενισχυτές (60W).
Και οι δύο συσκευές διαθέτουν θύρα WM όπου ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το Walkman του και να διαχειριστεί τα αρχεία του κατά το δοκούν.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr