Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/07/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ WALKMAN ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

SITE MAP


Ε440 και B140 Series: Νέα Walkman από την Sony
14/07/2009
Τα media players που θα περιλαμβάνονται στις δύο νέες σειρές απευθύνονται τόσο σε αυτούς που θέλουν μια συσκευή με δυνατότητα προβολής video (Σειρά Ε) όσο και στους μινιμαλιστές που αρκούνται σε ένα μικροσκοπικό player αρχείων μουσικής που χωρά παντού (B Series).
Η σειρά E440 περιλαμβάνει συσκευές με χωρητικότητες 2, 4 και 16GB, οι οποίες είναι συμβατές με αρχεία MP3, WMA, AAC-LC και PCM, όσον αφορά τον ήχο και AVC, MPEG-4, WMV9, JPEG όσον αφορά το βίντεο και τις φωτογραφίες. Η εικόνα προβάλλεται σε μια οθόνη 2 ιντσών QVGA. Η σειρά 440 είναι, σύμφωνα με την Sony, η πρώτη σειρά Ε που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Clear Audio η οποία βελτιώνει τον ήχο ελαχιστοποιώντας την διαφωνία των καναλιών (Clear Stereo) και ενισχύοντας τις χαμηλές συχνότητες (Clear Bass). Οι συσκευές της σειράς Ε περιλαμβάνουν ακόμη έναν ισοσταθμιστή πέντε περιοχών, μια σειρά προρυθμισμένων ισοσταθμίσεων καθώς και αλγόριθμο normalizing ώστε να διατηρείται η στάθμη σταθερή από κομμάτι σε κομμάτι. Ο χρήστης έχει, επίσης, στην διάθεσή του ενσωματωμένο δέκτη FM και δυνατότητα εγγραφής ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Η μεταφορά του υλικού από τον υπολογιστή μπορεί να γίνει εύκολα με απλό drag n' drop.
H σειρά B140 χαρακτηρίζεται από το μικρό της μέγεθος και θα είναι διαθέσιμη με χωρητικότητες 2 και 4GB, με ή χωρίς ραδιοφωνικό δέκτη (θα τον έχουν τα μοντέλα με την κατάληξη “F”, τα οποία θα μπορούν να πραγματοποιήσουν και εγγραφές από αυτόν). Τα players υποστηρίζουν αποκωδικοποίηση αρχείων MP3 και WMA, αλγόριθμο ενίσχυσης των χαμηλών συχνοτήτων, ισοσταθμιστή πέντε περιοχών και προρυθμισμένες ισοσταθμίσεις. Θα συνδέονται απευθείας με τον υπολογιστή μέσω του ενσωματωμένου βύσματος USB ενώ θα μπορούν να φορτώνονται και μέσω κάθε συσκευής η οποία μπορεί να διαχειριστεί εξωτερικές μνήμες USB.
H Sony έχει προσέξει αρκετά το θέμα της αυτονομίας. Έτσι, τα players της σειράς E440 προσφέρουν μέχρι 30 ώρες αναπαραγωγής αρχείων ήχου και μέχρι 6 ώρες βίντεο και τα players της σειράς B140 μέχρι 18 ώρες ήχου. Οι χρόνοι φόρτισης είναι, επίσης, αρκετά λογικοί: 2 ώρες για πλήρη φόρτιση (και 45 λεπτά για το 80%) απαιτούνται για την σειρά E440 ενώ η Β140 θα απαιτήσει 70 λεπτά για πλήρη φόρτιση και μόλις 3 λεπτά για αυτονομία 90 λεπτών. Οι επιλογές χρωμάτων είναι μαύρο και κόκκινο για τα Ε440 και ροζ, πορτοκαλί, κόκκινο και μαύρο για τα Β140. Τα προϊόντα αναμένονται στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το τέλος του μήνα.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr