Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/03/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΤΗΣ SONUS FABER...

SITE MAP


Το Liuto της Sonus Faber
08/03/2010
Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το νέο ηχείο στη CES και είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ακόμη από τις γνωστές ασκήσεις του Ιταλού κατασκευαστή σε θέματα ποιότητας κατασκευής και φινιρίσματος. Πρόκειται για μια σχεδίαση τριών δρόμων, με τουίτερ 25mm, μονάδα μεσαίων 150mm από πολυπροπυλένιο σε ξεχωριστό θάλαμο και γούφερ 220mm με κώνο από ελαφρύ κράμα αλουμινίου και μαγνησίου. Το Liuto έχει φίλτρα δεύτερης τάξης με συχνότητα αποκοπής τα 350Hz και τα 3000Hz, η απόκριση συχνότητάς του κυμαίνεται από τα 40Hz έως και τα 25000Hz, η ευαισθησία του είναι στα 89dBSPL και η ονομαστική εμπέδηση του είναι 8Ω.
Στην ίδια σειρά η Sonus Faber έχει ανακοινώσει το Liuto Wood, μια έκδοση με φινίρισμα ξύλου και δέρματος για όσους δεν αρέσκονται στη λάκα πιάνου του “κανονικού” Liuto, μια έκδοση βάσης που ονομάζεται Monitor (επίσης σε δύο φινιρίσματα) και φαίνεται να είναι η δίδρομη εκδοχή του μεγαλύτερου μοντέλου (με το ίδιο τουίτερ και μιντ αλλά χωρίς το γούφερ) καθώς και το Smart, ένα ηχείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κεντρικό (τοποθετημένο οριζόντια) είτε ως περιφερειακό σε ένα πολυκαναλικό σύστημα βασισμένο στην συγκεκριμένη σειρά.
ΙΝFO: Sonus ΗiFi,  τηλ.: 210-866.0057, web: http://www.sonus-hifi.gr/http://www.sonusfaber.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr