Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/06/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ SCHNELLE AUDIO...


Τα ηχεία της Schnelle Audio Systems
28/06/2010
Η ιδέα ενός ηχείου που εκπέμπει με ομοιόμορφο τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις του χώρου δεν είναι καινούρια. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους κατασκευαστές και αποτελεί μια εναλλακτική λύση, κυρίως για όσους ψάχνουν το διαφορετικό στο σύστημά τους. Η δυνατότητα ενός τέτοιου ηχείου να προκαλεί έντονες ανακλάσεις οδηγεί, συνήθως, σε ένα πλούσιο ηχητικό πεδίο που αρέσει σε πολλούς.
Η Schnelle Audio Systems είναι νέο όνομα στον χώρο των ηχείων, με έτος ίδρυσης το 2009. O Michael Schnelle, ο άνθρωπος πίσω από την εταιρία βρίσκεται στο χώρο της κατασκευής από το 1986. Την στιγμή αυτή η λίστα με τα μοντέλα δεν είναι μεγάλη: Περιλαμβάνει δύο σειρές, την Evident και την Enorm με την πρώτη να έχει δύο μοντέλα, το μικρό IS1 και το μεγαλύτερο IS2, ένα σύστημα με παθητικό υπογούφερ και την δεύτερη σειρά να περιλαμβάνει μόνο ένα μοντέλο, το IS3, που αποτελεί και το κορυφαίο ηχείο της εταιρίας. Και τα τρία ηχεία είναι δύο δρόμων, δύο μεγαφώνων, με τις μονάδες να ακτινοβολούν στον κάθετο άξονα και την εκπομπή προς όλες τις κατευθύνσεις να εξασφαλίζεται από ένα διπλό ακουστικό κάτοπτρο. Οι καμπίνες είναι κυλινδρικές με τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα να είναι δαπέδου και το μικρότερο, το IS1, να είναι βάσης.  Η απόκριση συχνότητας είναι 65-20.000Ηz για το IS1, 18-20.000Hz για το IS2 και 18-22000Hz για το IS3. Οι ευαισθησίες κυμαίνονται από τα 84dB για το μικρό μοντέλο μέχρι τα 89dB για τα δύο μεγαλύτερα. Η Schnelle Audio προσφέρει μια μεγάλη σειρά από φινιρίσματα σε φυσικό ξύλο αλλά και σε τρία χρώματα, κόκκινο, μαύρο και λευκό.
ΙΝFO: http://www.schnelle-audio-systems.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr