Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/06/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ CAMCORDER ΜΕ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ SAMSUNG...

SITE MAP


SMX-C10: Νέα, εργονομική βιντεοκάμερα από την Samsung
25/05/2009
Η SMX-C10 είναι μια μηχανή συμβατικής ευκρίνειας η οποία χρησιμοποιεί αλγόριθμο συμπίεσης H.264 και αποθηκεύει το υλικό σε κάρτες μνήμης SD/SDHC. Το ιδιαίτερο γνώρισμά της είναι ο υπό κλίση τοποθετημένος φακός (Active Angle, οπτικό ζουμ 10x και σταθεροποιητή) ο οποίος διευκολύνει το φυσικό κράτημα της μηχανής καθώς ο χρήστης παρακολουθεί την λήψη από την οθόνη των 2.7 ιντσών.
Η μηχανή συνοδεύεται από το πρόγραμμα προβολής και επεξεργασίας βίντεο «intelli-studio» και έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε PC μέσω USB, ενώ στη συνέχεια η προβολή και το μοντάζ του υλικού πραγματοποιούνται χωρίς την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού. Την ίδια στιγμή, το intelli-studio διευκολύνει τη διαδικασία φόρτωσης βίντεο σε δικτυακούς τόπους, όπως το YouTube, καθώς ένα και μόνο κουμπί με την ένδειξη “upload” παρέχει απευθείας σύνδεση με αυτούς.
Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της βιντεοκάμερας περιλαμβάνονται η εγγραφή με χρονοδιακόπτη (time-lapse recording), οι «ζωντανές» μικρογραφίες επί της οθόνης (animated thumbnails) και ένα πολλαπλό σύστημα φόρτισης. Με τον χρονοδιακόπτη, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει την κάμερα να καταγράφει μία εικόνα κάθε ένα, τρία, πέντε, 10, 15 ή 30 δευτερόλεπτα, λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο χρήστης θέλει να συμπυκνώσει γεγονότα μεγάλης διάρκειας, σε ένα σύντομο και εύκολο στην προβολή βίντεο. Η φόρτιση της μπαταρίας, μπορεί να γίνει είτε μέσω σύνδεσης της κάμερας με τον τροφοδοτικό AC (το οποίο περιλαμβάνεται), είτε μέσω USB, όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή. Η αυτονομία της είναι αρκετά μεγάλη, φθάνοντας τις 2 ώρες και 20 λεπτά συνεχούς εγγραφής.
ΙΝFO: Samsung Electronics Hellas, τηλ.: 210-689.6235/9, Fourlis Trade, τηλ.: 210-629.3001, web: http://www.samsung.com, http://www.fourlistrade.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr