Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/12/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΕ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ SAMSUNG...

SITE MAP


Έφθασε στην ελληνική αγορά η Σειρά 8 της Samsung
28/11/2008/
Η Σειρά 8 περιλαμβάνει τρία μοντέλα με πάνελ LCD  40, 46 και 52 ιντσών FullHD (1080p) και, σχεδιαστικά, βασίζεται στην γραμμή “Crystal Design”, έχοντας όμως σημαντικά μειωμένο βάθος που ξεπερνά ελάχιστα τα 44 χιλιοστά. Το κόκκινο φινίρισμα των συσκευών τονίζει την lifeστυλίστικη γραμμή τους και όσοι έχουν την άποψη ότι η τηλεόραση εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι “σκέτη” τηλεόραση δεν θα απογοητευθούν. Η Samsung έχει ενσωματώσει στην Σειρά 8 δυνατότητα πρόσβασης σε media με αρχεία MPEG, MP3 και JPEG, μέσω θύρας USB 2.0 (κάτι που το ονομάζει Wiselink Pro) και την έχει εφοδιάσει με δυνατότητα σύνδεσης στο Ethernet του σπιτιού ώστε, με το κατάλληλο λογισμικό, να είναι δυνατή η προβολή αρχείων ή streams μέσω του διαδικτύου (DLNA). Η ύπαρξη θύρας Ethernet προσφέρει επίσης την δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο μέσω του InfoLive μιας ενσωματωμένης εφαρμογής RSS η οποία “κατεβάζει” νέα, πρόβλεψη καιρού και οικονομικά στοιχεία, αν και δεν γίνεται σαφές αν αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από τις συσκευές που πωλούνται στην Ελλάδα. Οι τηλεοράσεις ενσωματώνουν μνήμη flash όπου υπάρχει μια ποικιλία εφαρμογών οι οποίες είναι διαθέσιμες στον χρήστη (art gallery, παιχνίδια, κ.λπ).
Στον τομέα της εικόνας, οι συσκευές της Σειράς 8 χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες Motion Plus (σάρωση στα 100Ηz για καλύτερη κίνηση) και Ultra Clear Panel για μεγάλο λόγο αντίθεσης (δυναμικό, 70.000:1). Ο χρήστης θα έχει, τέλος, στη διάθεσή του τέσσερις εισόδους HDMI (μία πλευρικά τοποθετημένη για εύκολη πρόσβαση).
ΙΝFO: Samsung Electronics Hellas, τηλ.: 210-689.6235/9, web: http://www.samsung.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr