Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η ROTEL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ CD PLAYER...

SITE MAP


Σειρά 06 SE από την Rotel
17/12/2009
Η Rotel παρουσίασε πρόσφατα την νέα σειρά 06 SΕ, η οποία περιλαμβάνει 3 ολοκληρωμένους ενισχυτές και ένα CD Player, απευθυνόμενη σε όσους θα ήθελαν να στήσουν ένα δικαναλικό σύστημα με λογικό κόστος και χαμηλή ισχύ. Η νέα αυτή σειρά έχει διατηρήσει κάποια από τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη στην σειρά 15 και έχει χρησιμοποιήσει κάποια στοιχεία από την σειρά 06
Το cd player, RCD-06 SE, χρησιμοποιεί μετατροπέα D/A της Wolfson, ενώ έχει δοθεί προσοχή στα φίλτρα και τα στάδια απομόνωσης της συσκευής.
Η σειρά  περιλαμβάνει δύο μικρούς ολοκληρωμένους ενισχυτές , τα μοντέλα RA 04 και RA 05 με ισχύ 40Wrms/8Ω ανά κανάλι, τροφοδοσία που ξεκινά από δακτυλιοειδή μετασχηματιστή και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα προστασίας των ηχείων, με το μοντέλο RA 05 να διαθέτει επιπροσθέτως και ηλεκτρονικό επιλογέα εισόδων.
Ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με κωδικό RA-06, έχει μεγάλες ομοιότητες με τους δύο προηγούμενους, είναι όμως ισχυρότερος, φθάνοντας τα 70Wrms/8Ω και περιλαμβάνει ξεχωριστό προενισχυτή. Όλες οι συσκευές  αυτής της σειράς διαθέτουν τηλεχειριστήριο και είναι διαθέσιμες από το τέλος του Οκτωβρίου.
ΙΝFO: Τηλεοπτική, τηλ.: 210-98.95000 web: http://www.rotel.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr