Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/09/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ROSSO FIORENTINO FIESOLE...

AV BLOG 

SITE MAP


Έφθασε το Fiesole της Rosso Fiorentino
03/09/2008
Την στιγμή αυτή η Rosso Fiorentino έχει στον κατάλογό της δύο ηχεία, το Fiesole, ένα δίδρομο βάσης και το μεγαλύτερο Volterra, μια σχεδίαση δαπέδου 2 ½ δρόμων. Το Fiesole τραβά αμέσως την προσοχή με την πρισματική καμπίνα του, της οποίας τα πλευρικά τοιχώματα είναι κεκλιμένα καθώς και με τον τρόπο στήριξης του γούφερ, ο οποίος περιλαμβάνει την χρήση μιας αποσβεστικής επιφάνειας (θυμίζοντας τις ιδέες της Celestion στα 80s). Η ίδια η μονάδα είναι 6.5 ιντσών με κώνo από Nomex και συνδυάζεται με ένα τουίτερ μαλακού θόλου 1 1/8 της ίντσας. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι προαιρετικώς, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να του παραδοθεί το Fiesole και με ένα super  tweeter με ημισφαιρικό θόλο από κεραμικό υλικό (1 ? της ίντσας) το οποίο εκτοξεύει την απόκριση του ηχείου στα 100kHz, για όσους θα ήθελαν να εκμεταλλευθούν τις δυνατότητες των νέων media υψηλής ανάλυσης. Η εσωτερική καλωδίωση γίνεται με επαργυρωμένο καλώδιο του Van den Hul και οι ακροδέκτες σύνδεσης είναι της WBT.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια καμπίνα bass reflex κατασκευασμένη από MDF 20 χιλιοστών και με μπάφλα συνολικού πάχους 22 χιλιοστών (με στρώματα πλεξιγκλάς και σημύδας), οδηγούν σε ένα ηχείο με απόκριση που φθάνει χαμηλά τα 50Hz και τα 22kHz χωρίς το super tweeter, έχει ευαισθησία 86.5dB SPL και ελάχιστη αντίσταση 5Ω. To φινίρισμα γίνεται από φυσικό ξύλο και, κρίνοντας από τις φωτογραφίες, έχει την ποιότητα για την οποία οι Ιταλοί είναι γνωστοί.
ΙΝFO: Nexus Acoustics, τηλ.: 210-983.0207, web: http://www.nexusacoustics.gr/, http://www.gealoudspeakers.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr