Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/02/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΜΙΚΡΟ, ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PA ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ROLAND...

SITE MAP


Roland BA-330 PA: Ένα φορητό σύστημα για τα πάρτι σας...
14/01/2010
Η  Roland ανακοίνωσε ένα φορητό, αυτοτελές, μικρό σύστημα PA που θα λύσει τα χέρια των χρηστών απαλλάσσοντάς τους από τις διάφορες συνδέσεις αφού περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κανάλια, τα ειδικά εφέ και τα ηχεία σε ένα περίβλημα και μπορεί να καλύψει ηχητικά ακροατήρια μέχρι 80 ατόμων, προσφέροντας παράλληλα αυτονομία 10 ωρών με  8 μπαταρίες ΑΑ!
Το σύστημα ονομάζεται BA-330 και  διαθέτει έξι εισόδους και τέσσερα κανάλια εκ των οποίων τα δύο είναι κατάλληλα για σύνδεση με μικρόφωνο ή κάποιο μουσικό όργανο, ενώ τα άλλα δύο αφορούν σε στερεοφωνικές εισόδους υλοποιημένες με το κλασικό “καρφί” τετάρτου της ίντσας. Κάθε κανάλι του συστήματος διαθέτει ειδικά εφέ (reverb, delay και διεύρυνση της εικόνας) καθώς και ισοσταθμιστή. Ο ενισχυτής είναι διακοπτικός και οδηγεί τα ενσωματωμένα ηχεία που αποτελούνται από 4 μεγάφωνα 6.5ιντσών για τα χαμηλομεσαία, καθώς και από δύο τουίτερ για τις υψηλές συχνότητες.
Η κατασκευή της καμπίνας του συστήματος εξασφαλίζει την δυνατότητα δημιουργίας στερεοφωνικής εικόνας, αλλά υπάρχει και τρόπος σύνδεσης δύο BA-330 ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν με τον κλασικό τρόπο. Το σύστημα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας, διαθέτει λειτουργία που ελαχιστοποιεί τα γνωστά προβλήματα ανάδρασης που δημιουργούνται από την γειτνίαση μικροφώνων με ηχεία. Το σύστημα, εκτός της τροφοδοσίας από το δίκτυο, μπορεί να αρκείται και σε 8 μπαταρίες ΑΑ με τις οποίες μπορεί να λειτουργεί έως και 10 ώρες.
ΙΝFO: Βενέδικτος Στόλλας, τηλ.: 2610.435-400, web: http://www.roland.gr/, http://www.roland.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr