Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/04/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ KANDY ΤΗΣ ROKSAN...

SITE MAP


Kandy K2: Η νέα σειρά συσκευών της Roksan
01/04/2009
Τα τρία νέα προϊόντα ανήκουν στην (σχετικώς) προσιτή σειρά Kandy της εταιρίας. Πρόκειται για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή και το cd player Κ2, καθώς και για τα ηχεία TR-5. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής φαίνεται να αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του βραβευμένου L.III της ίδιας σειράς με τις βελτιώσεις να εστιάζονται σε θέματα εσωτερικού σχεδιασμού (νέες πλακέτες, νέες θέσεις του τμημάτων του τροφοδοτικού, καλύτερης ποιότητας ηλεκτρονόμοι στις εισόδους, καλύτεροι τελεστικοί ενισχυτές και λιγότερη καλωδίωση) καθώς επίσης και στην αισθητική η οποία έχει αλλάξει. Αποδίδει 125W/8Ω και 190W/4Ω και διαθέτει πέντε εισόδους line, μια phono (mm) και μια είσοδο bypass (για σύνδεση με σύστημα οικιακού κινηματογράφου).
To cd player είναι μια κλασική κατασκευή, με ελαστικά αναρτημένο μηχανισμό, συμβατό με CD, CD-R/RW και προσεγμένο κύκλωμα χρονισμού για χαμηλό jitter. Χρησιμοποιεί τσιπ PCM1730 (της Burr Brown) στα 24bit/192kHz και προσφέρει τρεις ψηφιακές εξόδους (ομοαξονική, AES/EBU και Toslink). Η αισθητική του είναι συμβατή με αυτήν του νέου ολοκληρωμένου ενισχυτή.
Το ηχείο, τέλος, είναι μια μικρή σε όγκο, κλειστού τύπου δίδρομη σχεδίαση η οποία χρησιμοποιεί τουίτερ ribbon και ένα γούφερ 130 χιλιοστών κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Roksan. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία είναι αρκετά προσεγμένο ως προς την κατασκευή, χρησιμοποιώντας πηνία αέρος και πυκνωτές ανοχής 5%. Η απόκριση συχνότητας του είναι 55Hz-20kHz (-6dB), η ευαισθησία του μεγαλύτερη από 88dB και η εμπέδησή του μεγαλύτερη από 6Ω.
ΙΝFO: Audio Κ. Μασσέλου, τηλ.: 210-322.1903, web: http://www.roksan.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr