Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/06/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PS AUDIO...

SITE MAP


Τα προϊόντα της PS Audio στην Ελληνική αγορά
03/06/2009
Είναι πολύ πιθανόν να έχετε ακούσει το όνομα της PS Audio και την έχετε συνδυάσει με την κατασκευή διατάξεων βελτίωσης της τροφοδοσίας συσκευών audio video. Δικαίως, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές τους είδους, προσφέροντας την στιγμή αυτή τέσσερα διαφορετικά conditioners/regenerators. Το κορυφαίο Power Plant Premier παρουσιάστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια και χρησιμοποιεί, όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα AC regenerators της εταιρίας, έναν ταλαντωτή που παράγει ένα ημιτονοειδές σήμα με πολύ χαμηλές παραμορφώσεις το οποίο με την σειρά του οδηγεί έναν ενισχυτή τάξης AB. Η έξοδος του ενισχυτή αυτού χρησιμοποιήται για την τροφοδοσία των συσκευών. Σε αντίθεση, όμως, με τα υπόλοιπα μοντέλα, εδώ χρησιμοποιήται δυναμικός έλεγχος του τροφοδοτικού ώστε να αυξάνεται σημαντικά ο συντελεστής απόδοσης, ο οποίος φθάνει το 85%. Το Premiere μπορεί να χειριστεί φορτία μέχρι 1500W διαθέτοντας δέκα ρευματοδότες μοιρασμένους σε πέντε IsoZones, όπως τις ονομάζει η PS Audio, δηλαδή σε απομονωμένες μέσω φίλτρων ομάδες ώστε η μια γραμμή τροφοδοσίας να μην επηρεάζει την άλλη με θόρυβο.
Εκτός από τα conditioners/regenerators, η PS Audio διατηρεί και μια ενδιαφέρουσα σειρά άλλων συσκευών όπως είναι το τρανσπόρτ και το DAC Perfect Wave, με το πρώτο να είναι σε θέση να διαβάσει και αρχεία wav υψηλής ανάλυσης από οπτικούς δίσκους και το δεύτερο να εκτελεί και χρέη server (τα είδαμε από κοντά στην εφετινή CES), ενώ υπάρχει ακόμη ο DAC Digital Link III, ο προενισχυτής phono GCPH καθώς επίσης και ένας τελικός ενισχυτής με αρχιτεκτονική dual mono, ο Trio A100. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της PS Audio μπορείτε να βρείτε στον νέο αντιπρόσωπο, Projecting & Sounding Art (210-994.9071-072)

ΙΝFO: Projecting&Sounding ART, τηλ.: 210-994.9071-072, web: http://www.projecting-art.com/, http://www.psaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr