Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ PROJECTING & SOUNDING ART ΣΤΗΝ CEDIA 9000...

SITE MAP


Διάκριση για την Projecting & Sounding ART
στα βραβεία CEDIA 2009
15/04/2009
Tο έργο “Aegean Sunset” της ελληνικής εταιρείας, τιμήθηκε με τη διάκριση Cedia Awards 2009 Finalist στην κατηγορία “Best Home Cinema over £100,000”, στη διοργάνωση των βραβείων CEDIA Awards 2009 που πραγματοποιήθηκε την 3η Απριλίου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, “η διάκριση αυτή, τοποθετεί την Projecting & Sounding ART  στην παγκόσμια ελίτ του σχεδιασμού και υλοποίησης οικιακών κινηματογράφων, καθώς τα βραβεία Cedia Awards Region 1, αφορούν τα μέλη της Cedia από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.”
Ο διεθνής οργανισμός Cedia, καθιέρωσε τα βραβεία Cedia Awards από το 2006, με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως. Κριτήριο για την ανάδειξη των δημιουργιών, αποτελεί η απολύτως υψηλή ποιότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης, καθώς οι εταιρείες που διακρίνονται μέσω των σχετικών βραβείων αποτελούν υπόδειγμα για όλες τις εταιρείες του χώρου.
Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε ακόμη ότι “το εντυπωσιακό Aegean Sunset, σχεδιάστηκε με σκοπό την δημιουργία ενός ειδυλλιακού αιγαιοπελαγίτικου σκηνικού, ώστε να προσφέρει καταφύγιο ξεκούρασης και χαλάρωσης, παρόλο που βρίσκεται στην Αθήνα. Επιστρατεύτηκαν μοναδικοί τεχνίτες που είχαν στη διάθεσή τους τα καλύτερα υλικά, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χώρου αναφοράς. Τίποτα δεν προδίδει πως αυτή η όμορφη αυλή, αποτελεί έναν «εκρηκτικό» οικιακό κινηματογράφο παγκοσμίου επιπέδου.”
Η Projecting&Sounding ART, έχει πολυετή παρουσία στο σχεδιασμό και υλοποίηση οπτικοακουστικών εφαρμογών και του home integration, ενώ έχει συνάψει συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.
ΙΝFO: Projecting&Sounding ART, τηλ.: 210-994.9071-072, web: http://www.projecting-art.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr