Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AV ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ 3D ΑΠΟ ΤΗΝ PIONEER...

SITE MAP


Νέοι ραδιοενισχυτές 5.1 από την Pioneer
01/03/2010
Η Pioneer παρουσίασε δύο νέους ραδιοενισχυτές audio/video με κωδικούς VSX-520 και VSX-820, υποστηρίζουν και οι δύο 5.1 κανάλια αποδίδοντας ισχύ 110Watt ανά κανάλι και διαθέτουν λίγο πολύ τις ίδιες δυνατότητες διαφοροποιούμενοι στον αριθμό των εισόδων HDMI που προσφέρουν και σε κάποια επιμέρους στοιχεία. Το βασικό χαρακτηριστικό και των δύο ενισχυτών είναι ότι υποστηρίζουν τη μεταφορά σήματος μέσω εισόδων HDMI έκδοσης 1.4 και είναι συμβατοί με όλες τις απαιτήσεις που έχει το 3D Blu Ray. Ακόμη, ο μεγάλος 820 είναι πιστοποιημένος από την Apple ως κατάλληλος να λειτουργήσει σε συνεργασία με το iPhone (Works with iPhone) επιτρέποντας μάλιστα και τον τηλεχειρισμό του.
Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν ασύρματη μεταφορά δεδομένων audio μέσω Bluetooth κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική συλλογή από το media player ή το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς να ασχοληθείτε με συνδέσεις.
Οι δύο ενισχυτές συνοδεύονται από μια σειρά τεχνολογιών της Pioneer στις οποίες περιλαμβάνεται η τεχνολογία βελτίωσης της ποιότητας των συμπιεσμένων αρχείων ήχου (ASR), και το σύστημα ελέγχου της στάθμης, ώστε να μην υπάρχουν έντονες αλλαγές από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Ο 820, επιπροσθέτως, περιλαμβάνει και το σύστημα αυτόματης ρύθμισης και ελέγχου της ακουστικής του χώρου (MCACC) της εταιρίας.
ΙΝFO: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000 web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr