Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/02/2010


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ PIONEER...

SITE MAP


S-3: Νέα σειρά ηχείων από την Pioneer
21/01/2010
H νέα σειρά ηχείων περιλαμβάνει το μοντέλο S-31, ένα ηχείο δαπέδου αρχιτεκτονικής bass reflex που ακτινοβολεί προς το δάπεδο, τεχνική η οποία -κατά την εταιρία- εξασφαλίζει  καλύτερη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί με εργαλεία που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κορυφαία σειρά της Pioneer, την EX, (ABD -Acoustic Balance Drive και AFAST -Acoustical Filter Assisted System Tuning), με αποτέλεσμα να έχουν ελαχιστοποιηθεί τα στάσιμα κύματα και οι χρωματισμοί της. Το αποτέλεσμα είναι ένα ηχείο με σχετικά χαμηλή ευαισθησία (85dB), ονομαστική εμπέδηση 6Ω και εκτεταμένη απόκριση από τα 38Hz έως τα 40.000 Hz.
Το δεύτερο μοντέλο της σειράς 3 είναι ένα ηχείο κατάλληλο για να τοποθετηθεί σε ράφι βιβλιοθήκης ή βάση, με κωδικό S-31B, έχει ευαισθησία 83dB , εμπέδηση 6Ω και απόκριση από 50Hz-40kHz. H καμπίνα είναι και εδώ bass reflex με την οπή εκτόνωσης συμβατικά τοποθετημένη στο πίσω μέρος.
Η σειρά συμπληρώνεται από ένα κεντρικό ηχείο που ονομάζεται S31-C , έχει ευαισθησία 84dB, εμπέδηση 6Ω και απόκριση 50Hz – 40kHz.
Όλα τα μοντέλα της σειράς χαρακτηρίζονται από την άκαμπτη και σχεδιαστικά μινιμαλιστική καμπίνα η οποία σύμφωνα με την εταιρία ελαχιστοποιεί την περίθλαση. Τα μοντέλα S-31 και S-31C διαθέτουν δύο woofer 100mm με κώνο από υαλονήματα και ένα τουίτερ μαλακού θόλου  25mm. ενώ το μοντέλο S-31B διαθέτει ένα woofer με τις ίδιες  διαστάσεις που έχουν και τα άλλα ηχεία της σειράς καθώς και το ίδιο tweeter. Και τα τρία μοντέλα έχουν ονομαστική ισχύ 120Watt, ενώ η σειρά  μπορεί να συνεργαστεί με το υπογούφερ S-51W (150W, γούφερ 20 εκατοστών) για όσους θα ήθελαν πληρέστερη απόδοση στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων.
ΙΝFO: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000 web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr