Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/03/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΡΙΑ ΝΕΑ BD PLAYERS ΑΠΟ ΤΗΝ PIONEER ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

SITE MAP


Τα νέα Blu-ray players της Pioneer
02/03/2009
Η Pioneer παρουσίασε επισήμως τα τρία νέα players στην CES. Πρόκειται για το BDP-120, το BDP-320 και το BDP-23FD το οποίο ανήκει στην κορυφαία σειρά της εταιρίας, που είναι γνωστή ως Elite.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα τρία players θα υποστηρίζουν BD-Live, θα περιλαμβάνουν δηλαδή δυνατότητα σύνδεσης μέσω Ethernet καθώς και την απαραίτητη μνήμη, με την διαφορά ότι η μνήμη αυτή, στην περίπτωση του BDP-120 θα μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά (μέσω ενός flash drive του 1GB) ενώ στα άλλα δύο μοντέλα θα είναι εσωτερική, επίσης 1GB, και επεκτάσιμη μέσω USB.
Τα νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν προβολή 1080/24fps μέσω της τεχνολογίας True24FPS της εταιρίας καθώς επίσης και όλα τα νέα φορμά πολυκαναλικού ήχου (των Dolby TrueHD και DTS-HD συμπεριλαμβανόμενων) τόσο μέσω ψηφιακής εξόδου σε όλα τα μοντέλα, όσο και μέσω αναλογικών εξόδων 7.1 στο BDP-320 και στο BDP-23FD. Το τελευταίο θα ενσωματώνει, επίσης, την τεχνολογία PQLS για την μείωση του jitter κατά την μεταφορά των ψηφιακών δεδομένων προς εξωτερικό αποκωδικοποιητή (αν και μαντεύουμε ότι αυτό γίνεται μόνο αν ο ενισχυτής που ακολουθεί ανήκει, επίσης, στην Pioneer). Η Pioneer έχει ενσωματώσει στα δύο μεγαλύτερα players μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων της εικόνας (13 διαφορετικές, σύμφωνα με το δελτίο τύπου) καθώς και DACs με βάθος χρώματος 16bit ανά συνιστώσα.
Η Pioneer δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τα προϊόντα αυτά, τα οποία αναμένονται το καλοκαίρι.
ΙΝFO: Intersys A.E. Τηλ.: 210-955.4000 web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr