Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/10/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PERREAUX...

SITE MAP


Eloquence: Νέοι ολοκληρωμένοι από την Perreaux
17/10/2008
Η νέα σειρά ολοκληρωμένων ενισχυτών της Perreaux περιλαμβάνει δύο μοντέλα με κωδικούς 150i και 250i. Ο μικρός ενισχυτής αποδίδει 150/300Wrms σε φορτία 8/4Ω ενώ ο μεγαλύτερος, οποίος είναι και ο κορυφαίος της εταιρίας αποδίδει 250/500Wrms σε φορτία 8/4Ω. Και οι δύο ενισχυτές βασίζονται σε μικροεπεξεργαστή τόσο για την διαχείριση των εισόδων και του display όσο και για την ρύθμιση της στάθμης και της ισορροπίας των καναλιών (αυτές γίνονται, φυσικά, αναλογικά, απλώς είναι ψηφιακά ελεγχόμενες).
Η Perreaux έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ευελιξία των ενισχυτών καθώς και οι δύο διαθέτουν μια balanced είσοδο με βύσματα XLR, βρόχο σύνδεσης σε σύστημα οικιακού κινηματογράφου (οπότε λειτουργούν ως απλοί τελικοί για τα κυρίως ηχεία) καθώς και τέσσερις εισόδους single ended. Επιπροσθέτως ο 250i διαθέτει μια βοηθητική είσοδο στάθμης line στην πρόσοψη για σύνδεση media player καθώς και μια είσοδο τελικού ενισχυτή. Από πλευράς εξόδων διατίθενται τα συνήθη (δηλαδή έξοδος εγγραφής και δύο σετ υποδοχών σύνδεσης ηχείων για κάθε κανάλι) καθώς επίσης και έξοδος προενισχυτή. Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η ιδέα της Perreaux να προσφέρει την δυνατότητα αγοράς δύο πρόσθετων αρθρωμάτων, ενός DAC (24/192) ο οποίος πέραν των οπτικών και ομοαξονικών εισόδων περιλαμβάνει και θύρα USB καθώς και ενός προενισχυτή phono για κεφαλές κινητού μαγνήτη και πηνίου. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα αγοράς ενός “μεγάλου” τηλεχειριστηρίου πέραν του στάνταρντ που συνοδεύει τις συσκευές και έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Οι ενισχυτές χρησιμοποιούν σασί με νέα αισθητική (ο μεγάλος ολοκληρωμένος έχει εξωτερικά τοποθετημένες ψύκτρες) και μια -κατά τα φαινόμενα- ευανάγνωστη οθόνη.
ΙΝFO: web: http://www.perreaux.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr