Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/09/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PEAK CONSULT...

AV BLOG 

SITE MAP


Έρχεται το Typhoeus από την Peak Consult
24/09/2008
Το όνομα του νέου ηχείου του Per Kristoffersen είναι προφανώς εμπνευσμένο από το τερατώδες ον της Ελληνικής μυθολογίας. Ο Τυφών, είχε ύψος που έφθανε μέχρι τα άστρα, και ήταν γιος του Τάρταρου και της Γαίας, ένα “βιογραφικό” που σίγουρα αφήνει υπονοούμενα για ένα ηχείο που φέρει το όνομα αυτό και η Peak Consult, από ό,τι φαίνεται, δεν θα απογοητεύσει τους φίλους της. Το Typhoeus είναι ένα μεγάλο τρίδρομο ηχείο δαπέδου με πρισματική καμπίνα bass reflex της οποίας οι μη παράλληλες πλευρές εξασφαλίζουν μείωση των στάσιμων κυμάτων που δημιουργούνται στο εσωτερικό, κατασκευασμένη στην Δανία από επάλληλα στρώματα μοριοσανίδας υψηλής πυκνότητας και ακρυλικού υλικού με μεγάλο πάχους που σε κάποια σημεία της κατασκευής φθάνει συνολικά τις τέσσερις ίντσες. Ο Kristoffersen έχει χρησιμοποιήσει μια γνωστή αρχιτεκτονική με δύο 9ιντσα γούφερ της Audio Technoloy στο επάνω και το κάτω μέρος του ηχείου, και δύο μιντ 5 ιντσών της ίδιας εταιρίας εκατέρωθεν ενός τουίτερ μαλακού θόλου της ίντσας, σε συστοιχία D'Appolito η οποία εξασφαλίζει πολύ καλή συμπεριφορά σε θέματα κατευθυντικότητας. Το φίλτρο διαχωρισμού χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά, με πυκνωτές Dual Peak, πηνία Duelund και ακροδέκτες WBT.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ηχείο με απόκριση 28Hz-45kHz (-3dB, μετρημένο σε δωμάτιο), ευαισθησία 92dB/W/m και ονομαστική αντίσταση 4Ω (στα 30Hz)
ΙΝFO: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154, web: http://www.locationhiend.comhttp://www.peak-consult.dk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr