Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...

SITE MAP


Peachtree Audio Nova ένας ολοκληρωμένος new age...
28/09/2009
Αν υποθέσουμε ότι έχετε ήδη μια καλή συλλογή από μουσικά αρχεία και έναν υπολογιστή για να τα παίζετε, είναι αρκετά πιθανόν ότι δεν έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον ενισχυτή σας. Ο Nova είναι ένα αξιόλογο πρώτο βήμα που θα συνδέσει τον virtual κόσμο της δισκοθήκης σας με τον πραγματικό κόσμο των ηχείων. Φαίνεται να είναι ένα ενδιαφέρον πακέτο το οποίο περιλαμβάνει έναν προενισχυτή βασισμένο σε λαμπάτο κύκλωμα που χρησιμοποιεί μια διπλοτρίοδο 6922, έναν τελικό ενισχυτή με αρθρώματα mosfet της ST και έναν DAC σχεδιασμένο γύρω από το chip 9006 της ESS. O μετατροπέας d/a χρησιμοποιεί upsampler στα 24bit/96kHz και έχει χαμηλό jitter που δεν ξεπερνά το 1pS.
Ο ενισχυτής προσφέρει οκτώ εισόδους, τρεις αναλογικές, τέσσερις ψηφιακές και μια θύρα USB, δύο εξόδους προενισχυτή και τις απαραίτητες εξόδους για τα ηχεία. Ο χρήστης θα βρει στην πρόσοψη και μια έξοδο ακουστικών. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Nova είναι ένας προσεγμένος στα σημεία ολοκληρωμένος ενισχυτής. Χρησιμοποιεί μετασχηματιστή στις ψηφιακές εισόδους για την γαλβανική απομόνωση των πηγών, πολλαπλές σταθεροποιήσεις και μια από τις αναλογικές του εισόδους μπορεί -με το πάτημα ενός διακόπτη να “γυρίσει” σε home theater bypass, επιτρέποντας την σύνδεση του επεξεργαστή AV κι ακόμη χρησιμοποιεί ηλεκτρονόμους για την διαχείριση των εισόδων του και πυκνωτές πολυπροπυλενίου στον δρόμο του σήματος. Η ισχύς του είναι μέτρια, 80W ανά κανάλι σε φορτία 6Ω.
ΙΝFO: web: http://signalpathint.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr